Kapıkule sınır kapısında açıklama yapan DENK Partisi milletvekili Doğukan Ergin, Hollanda Dışişleri Bakanlığı'na sıla yolunda yaşanan sorunlar hakkında yazılı soru önergesi sunduğunu duyurdu.

Kendi aracı ile sıla yoluna çıkan Ergin, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntıları dinleme fırsatı buldu. Yolculuğun sonunda Kapıkule'de yaptığı değerlendirmede, uçak bileti fiyatlarının yüksekliğine dikkat çekti ve bu durumun, araba ile Türkiye'ye seyahati cazip hale getirdiğini vurguladı.

Ergin, açıklamasında şunları söyledi: "Sıla yolundaki çilenin son bulması gerekiyor. Gereksiz kontroller, uzun kuyruklar ve rüşvetin sona ermesi şart. Hollanda Dışişleri Bakanlığı'na soru önergesi sunmuş bulunmaktayım ve Sayın Bakanı göreve davet ediyorum."

Ergin, açıklamalarının ardından memleketine doğru yola devam etti.

Whatsapp Image 2024 07 15 At 15.04.36

©Sonhaber.eu

Hollanda’da bir evsizin çantasından 36 bin euro çıktı! Hollanda’da bir evsizin çantasından 36 bin euro çıktı!

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Ömer Aşıran