• DOLAR 34,10 %0.20
  • EURO 38,06 %-0.01
  • ALTIN 2.834,71 %0.19
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 62.558 %0.74
  • ETHERIUM 2.468 %3.26
19°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde boğmaca salgını yaşandığı, Berlin'de ise kızamık vakalarında ciddi artış olduğu belirtildi.

ALMANYA

Almanya Saksonya-Anhalt eyaletinde dünyaya gelen Ida bebek, hem doktorları hem de ebeveynlerini şaşırttı. Ida’ya “XXL bebek” denmeye başlandı.

ALMANYA

Almanya’da hastaneler  hakkında bilgiler veren, hangi hastanede hangi bölümlerin olduğunu ve hastanelerin kapasitesini gösteren Hastane Atlası hizmete girdi.

ALMANYA

Almanya’nın Ibbenbüren kasabasında 17 yaşındaki Türk gencinin okuldan uzaklaştırılmasına sinirlenerek 55 yaşındaki öğretmenini bıçakladığı belirtiliyor.

ALMANYA

Almanya’da hükümetin önerdiği ve tartışma yaratan cinsiyet ve isim değiştirme yasası Bundestad’dan onay aldı.

ALMANYA

Almanya'nın Düsseldorf kentinde kundaklanan bir binada çıkan yangında biri Türk üç göçmen hayatını kaybetti, ikisi ağır 16 kişi yaralandı.

ALMANYA

Aşırı yağış nedeniyle Belçika ve Almanya’da su baskınları ve büyük sorunlar yaşanıyor. Hollanda’nın Limburg bölgesinde kamp yerleri tahliye edildi.

ALMANYA

Hollanda'da dörtlü sağ koalisyonun ortağı Geert Wilders’ın sığınmacılar ile ilgili planı, Almanya siyasetinde karışıklık yarattı.

ALMANYA

Almanya’nın en güzel parkı belli oldu. Ziyaretçi yorumlarında en fazla puanı alan Hamburg’daki Planten un Blomen sıralamada birinci çıktı.

ALMANYA

Almanya’da işsiz olan vatandaşlara ödenen Bürgergeld miktarı şehirler arasında büyük farklılıklar gösteriyor.

ALMANYA

Almanya’nın Hessen eyaletinde yapılması düşünülen bir yasal değişiklik asırlık bir geleneğin sonu olabilir. Süpermarketler Pazar günleri de açılabilecek.

ALMANYA

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır katıldığı canlı yayında, yerli otomobil Togg'un Avrupa'da yollara çıkacağı ilk tarihi açıkladı. 

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu