• DOLAR 34,03 %-0.09
  • EURO 37,86 %-0.24
  • ALTIN 2.802,90 %0.00
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.542 %2.78
  • ETHERIUM 2.396 %3.35
20°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’da perşembe gününden itibaren bazı eyaletlerde yaz tatili başlıyor. Avrupa Şampiyonası ve bazı yollardaki çalışmalar trafiği daha da artıracak.

ALMANYA

Almanya tüketici dergisi Öko-Test toplam 54 maden suyu markasını inceledi. 14 marka zayıf not aldı, 1 marka testi geçemedi.

ALMANYA

Almanya Federal Meclisinde kabul edilen BAföG reformu öğrenciler için ne anlama geliyor? Yardımlar ne kadar artacak? İşte tüm detaylar…

ALMANYA

Hollanda, Almanya ve Belçika'da 16 Haziran’da idrak edilecek Kurban Bayramı’nın birinci gününün sabahında kılınan bayram namazı saatleri belli oldu.

ALMANYA

Almanya’da, bugün başlayacak UEFA EURO 2024 şampiyonası için güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. Sınır kontrolleri sıkılaştı.

ALMANYA

Almanya’da Temmuz ayında emekli maaşları artıyor. Üç milyon malulen emekliye ise tazminat niteliğinde ek ödeme yapılacak.

HOLLANDA

Alman Otomobil Kulübü ADAC, gün içinde dalgalanan akaryakıt fiyatlarında, hangi saatler arasında yakıt ikmali yapmanın tasarruf sağlayacağını açıkladı.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

ALMANYA

Aşağı Saksonya eyaletinde polis vatandaşlara çağrı yaptı, “Konteynere sıkışıp ölen kadının bebeği tek başına olabilir! Bu dövmeyi tanıyor musunuz?”

ALMANYA

Almanya’da vergiden muaf gelir sınırının üç aşamada 2026’ya kadar yükseltileceği açıklandı. Yeni sınır geriye dönük olarak 1 Ocak’tan itibaren başlatılacak.

ALMANYA

Almanya’da çocuk pasaportları artık kullanılmıyor. Özellikle ülke dışına çıkacak aileler, tatil öncesi yeni pasaportlarınızı almayı unutmayın.

ALMANYA

Yaklaşan Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Alman polisi Cuma gününden itibaren sınırda yeniden kontrol yapmaya başladı. 

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu