• DOLAR 34,26 %0.38
  • EURO 37,25 %0.48
  • ALTIN 2.989,51 %1.19
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.600 %2.24
  • ETHERIUM 2.643 %1.65
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Brüksel’de 17 şüpheli insan kaçakçılığından 12 kişi ikameti olmadığı için gözaltına alındı, Yakalananlardan 6’sı tutuklandı, 4 iş yeri kapatıldı. 

BELÇİKA

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Belçikalı üç Müslüman öğrencinin açtığı davada, Flaman okullarının başörtüsü yasağını haklı buldu.

BELÇİKA

Haziran ayında yapılacak seçimlerde aday olan Bakan Demir, katıldığı bir programda Diyanet camilerinin ruhsatının iptal edilmesi gerektiğini savundu.

BELÇİKA

Brüksel’in Sint-Jans-Molenbeek Belediyesi'nde bir çift evlerinde öldürüldü. Çiftin yardım etmek için evlerine aldıkları adam cinayet şüphesiyle tutuklandı.

BELÇİKA

Leuven kentinde mart ayında yapılan denetimlerde trafikte telefon kullandığı tespit edilen 515 sürücünün ehliyetine geçici olarak el konuldu.

BELÇİKA

Namen bölgesinde bir köprüden atılan ve kamyon şoförünün ölümüne neden olan kanalizasyon mazgalı olayında 2’si çocuk, 5 genç tutuklandı.

BELÇİKA

Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen Kick Boks C gala turnuvası, büyük beğeni topladı.

BELÇİKA

Hollanda ve Belçika’da üniversite öğrencilerinin başlattığı eylemler devam ediyor. Polis Amsterdam’da öğrencilere sert müdahale etti.

BELÇİKA

Belçika’da bir köprüden atılan kanalizasyon mazgalı, o sırada alttan geçmekte olan kamyon şoförünü öldürdü. Savcılık cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı.

BELÇİKA

Beringen Türkgücü, play-off maçlarında Vlijtingen'i 2-0 yenerek 1. Amatör Küme'ye yükselme başarısını gösterdi.

BELÇİKA

Belçika'da polis engellilere özel park yerlerini haksız yere kullanan sürücülere yönelik denetimleri artırma kararı aldı.

BELÇİKA

Belçika’nın Antwerpen kentinde bir okul, hem derslerde, hem de teneffüslerde akıllı telefon kullanımını yasakladı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu