• DOLAR 34,24 %0.36
  • EURO 37,21 %0.40
  • ALTIN 2.990,36 %1.22
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.750 %2.08
  • ETHERIUM 2.656 %1.1
14°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da girdiği ehliyet sınavında hile yaptığı ortaya çıkan sürücü adayına hapis ve yüklü para cezası verildi.

BELÇİKA

Belçika'nın VRT kanalı, Perşembe akşamı yayınlanan Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalinde yayını keserek İsrail'i protesto etti.

BELÇİKA

Netflix, 2021 yılından bu yana ilk kez Hollanda ve Belçika’daki abonelik fiyatlarına zam yaptı. Aylık abonelik ücreti 1 ila 3...

BELÇİKA

Belçika'nın Heusden-Zolder kentinde bu hafta pazar günü gerçekleşecek Kickboks C Galası için sporcular son hazırlıklarını tamamlıyor.

BELÇİKA

Batı Flaman bölgesinde bulunan Kortrijk'te 14 yaşındaki bir kız çocuğu toplu tecavüz kurbanı oldu. En küçüğü 11, en büyüğü 16...

BELÇİKA

Belçika’nın Antwerpen kentinde toplanan binlerce öğretmen, Eğitim Bakanı Ben Weyts’in yeni planını protesto ediyor.

BELÇİKA

Belçika’da okulda uyuşturucu ile yakalanan öğrenci sayısı artmaya başladı. En fazla vaka sayısı ise Limburg eyaletinde görüldü.

BELÇİKA

Belçika’da konut fiyatlarında artış yaşanıyor. En pahalı belediye Brüksel’in Elsene Belediyesi, fiyatların en düşük olduğu yer ise Hastière.

BELÇİKA

Birçok sürücü araç muayenesinden sorunsuz bir şekilde geçerek yeşil kart almak ister. Peki bunun için ne gerekiyor? İşte cevabı…

BELÇİKA

Belçika'nın Flaman Bölgesi'nde artan intihar sayısı endişe yaratıyor. 2022 yılında özellikle kadınlar arasındaki intihar vakaları yüzde 17,8 arttı.

BELÇİKA

Belçika’da tükenmişlik sendromu veya depresyon nedeniyle çalışamayanların sayısı son beş yıl içerisinde yüzde 43 artış gösterdi.

BELÇİKA

Son verilere göre Belçika’da işsizlik oranlarında ciddi artış yaşanıyor. Ulusal İstihdam Ofisi (RVA) özellikle Flaman bölgesindeki artışa dikkat çekti.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu