• DOLAR 34,28 %0.46
  • EURO 37,20 %0.35
  • ALTIN 2.981,43 %0.92
  • BİST100 9.061 %0.65
  • BITCOIN 67.601 %0.9
  • ETHERIUM 2.627 %-0.01
13°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika Kardiyoloji Birliği, özellikle 50 yaş üstü kişilerin her 5 yılda ücretsiz damar sertliği taramasından geçirilmesini talep etti.

BELÇİKA

Belçika’da yapılacak seçimlere bir hafta kaldı. İçişleri Bakanlığı seçimde oy kullanmayanların para cezası ile karşı karşıya kalacağını açıkladı.

BELÇİKA

Belçika'da satılan bir Türk markasına ait baharat paketleri içerisinde fazla miktarda kimyasal madde bulunduğu için geri çağrıldı.

BELÇİKA

Belçika'da 10. Geleneksel Bilgi Yarışması’nın finali, Brüksel’de TOBB Brüksel Temsilciliği binasında gerçekleştirildi.

BELÇİKA

Belçika Trabzonlular Derneği'nin Charleroi’de düzenlediği Bahar Dostluk Festivali, Karadeniz türküleri ve yemekleri ile katılanları coşturdu.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg bölgesinde bir grup Müslüman aile, okullarda verilen eşcinsellik derslerini Bakan Weyts’e şikayet etti. Bakan talepleri reddetti.

BELÇİKA

Belçika'da her yıl 9 binden fazla insan sigaranın etkilerinden dolayı hayatını kaybediyor. Sigara kaynaklı ölümler cinsiyet ve bölge farklılıkları gösteriyor.

BELÇİKA

Gıda Zinciri Güvenliği Federal Ajansı (FAVV), özellikle glüten alerjisi olan vatandaşları uyararak Leslie markalı cipslerin geri çağrıldığını duyurdu.

BELÇİKA

Belçika’da Türk Göçünün 60. Yılına özel düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışması’nın kazananları belli oldu.

BELÇİKA

Gent Üniversitesinin yaptığı bir araştırmaya göre, politik partiler beş yıl öncesine kıyasla daha az göçmen kökenli adayı seçim listelerine alıyor.

BELÇİKA

Belçika’da yapılan 5. denetim günlerinde 2 bine yakın sürücünün direksiyon başında cep telefonu kullandığı tespit edildi, 427 kişinin ehliyetine el...

BELÇİKA

Flaman hükümetinin girişimi ile başlatılan ücretsiz online psikolojik destek platformu 'OnlinePsyHulp' şimdiye kadar binlerce gence destek verdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu