• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

Fransa Haberleri

fransa haberleri ve güncel fransa gelişmeleri, fransa ile ilgili tüm video, fransa fotoğrafları ve fransa haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


FRANSA

Fransa'nın Thionville kentinde hafta sonunda yapılan bir Türk düğününe silahlı saldırı gerçekleşti. İki kişi hayatını kaybetti. İkisi ağır 4 kişi...

FRANSA

Fransa'da Pazar günü yapılan erken seçimin ilk turunda aşırı sağcı Ulusal Birlik Partisi oyların yüzde 34’ünü alarak  birinci oldu.

FRANSA

Fransa’da B&M firması tarafından dağıtılan Coca-Cola Cherry 33’lük kutuları, kimyasal Bisfenol A (BPA) maddesi içerdiği gerekçesiyle geri toplatılıyor.

FRANSA

Fransa’da bu hafta sonu başlayacak ve 3 Temmuz'a kadar sürecek 024 Sinema Festivali, beyaz perde hayranlarına güzel bir fırsat tanıyacak.

FRANSA

Fransa’da Temmuz ayı ile birlikte asgari işsizlik yardımına yüzde 1,2 oranında zam yapılacak. Artış Aref ve ARE yardımlarına da yansıyacak.

FRANSA

Önümüzdeki hafta pazartesi, yani 1 temmuz 2024'den itibaren Fransa’da cebimizi etkileyecek bir dizi yeni uygulama yürürlüğe girecek. İşte o değişiklikler

FRANSA

Fransa yavaş yavaş ülkedeki otoyollarda bulunan gişe kapılarını kaldırıyor. Otoyol ücretleri çevrimiçi, otomatlar veya resmi satış noktalarında ödenebiliyor.

FRANSA

Fransa’da Haziran ayında yürürlüğe giren bazı değişiklikler hem cebi hem de yaşam stilini değiştirecek. Bu değişiklikleri sizler için listeledik.

FRANSA

Fransa’da işe giderken oğlunu kreşe bırakmak için yanına alan baba, bebeği arabada unuttu. 16 Aylık bebek sıcak hava nedeniyle hayatını...

FRANSA

Fransa’da bir markaya ait e-sigaralar aşırı ısınma ve patlama riski bulunması nedeniyle geri çağrıldı. Şirket ürünlerin kesinlikle kullanılmaması çağrısı yaptı

FRANSA

Fransa demiryolu şirketi SNCF, ikinci yılını kutlayan Ouigo Klasik Treni’nde geçerli özel tren biletlerini satışa sundu. Bilet fiyatı 5 euro.

FRANSA

Fransa’nın gastronomi sembolü olarak görülen baget ekmek için üzeri ovalandığında ekmek kokusu yayan posta pulu satışa çıktı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu