• DOLAR 32,55 %0.08
  • EURO 35,10 %0.33
  • ALTIN 2.465,95 %1.24
  • BİST100 10.682 %2.26
  • BITCOIN 60.350 %-2.79
  • ETHERIUM 3.300 %-3.93
26°

Geri çağırma Haberleri

Geri çağırma haberleri ve güncel Geri çağırma gelişmeleri, Geri çağırma ile ilgili tüm video, Geri çağırma fotoğrafları ve Geri çağırma haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’da satılan iki bebek maması markası, içerisinde kanserojen etkisi olabilen aflatoksin tespit edilen bazı ürünlerini geri çağırdı.

FRANSA

Fransa’da B&M firması tarafından dağıtılan Coca-Cola Cherry 33’lük kutuları, kimyasal Bisfenol A (BPA) maddesi içerdiği gerekçesiyle geri toplatılıyor.

ALMANYA

Perakende satış mağazası Tedi, bazı plastik mutfak gereçlerini, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağırdı.

ALMANYA

Almanya ve Hollanda’da satılan Alpina marka mutfak gereçleri, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağrıldı.

BELÇİKA

Süpermarket zinciri Carrefour, Belçika’daki dükkanlarında satılan mozzarella peynirlerini listeria bakterisi tespit edilmesi üzerine geri çağırdı.

BELÇİKA

Belçika'da satılan bir Türk markasına ait baharat paketleri içerisinde fazla miktarda kimyasal madde bulunduğu için geri çağrıldı.

ALMANYA

Almanya’da Edeka, Marktkauf ve Netto Marken-Discount’da satılan bazı ekmekler içerisinde ahşap parçaları bulunması ihtimaline karşı geri çağrıldı.

ALMANYA

Almanya’da Rewe marketi tavuk şnitzel ürününü, Lidl ise sandviç ekmekleri farklı nedenlerle geri çağırdığını açıkladı.

DÜNYA

İngiliz ilaç üreticisi AstraZeneca yan etkileri belirlenen covid-19 aşısı için dünya çapında geri çağırma işlemi başlattı.

ALMANYA

Almanya'da Edeka ve Rewe’de satılan ve listeria bakterisi şüphesiyle geri toplatılan peynir çeşitlerine yenileri eklendi. İşte güncel liste…

ALMANYA

Almanya, Hollanda ve Belçika’da mağazaları bulunan Zeeman, güvenlik gerekçesi ile bazı çocuk ceketleri ve oyuncaklarını geri çağırdı.

ALMANYA

Almanya’da bir çeşit Ritter Sport çikolatası, içinde plastik parçalar tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı. Vatandaşlara ürünleri tüketmeyin uyarısı yapıldı.

Reklam Bloğu