• DOLAR 33,98 %0.11
  • EURO 37,73 %-0.39
  • ALTIN 2.725,36 %-0.77
  • BİST100 9.771 %-1.67
  • BITCOIN 54.657 %1.22
  • ETHERIUM 2.276 %1.89
22°

Gurbetçi Haberleri

Gurbetçi haberleri ve güncel Gurbetçi gelişmeleri, Gurbetçi ile ilgili tüm video, Gurbetçi fotoğrafları ve Gurbetçi haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


TÜRKİYE

Edirne’deki sınır kapıları Avrupa’dan Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerin rahat bir şekilde giriş çıkışlarını sağlayabilmek için tüm hazırlıkları tamamladı.

ALMANYA

Türkiye’ye karayoluyla gidecek gurbetçilerimiz için yol güzergahında bulunan ülkelerdeki güncel akaryakıt fiyatlarını sizler için listeledik. İşte fiyatlar…

HOLLANDA

Gurbetçilerimizi telaşlandıran ve Türkiye’ye yurtdışından götürülen ikinci  telefonlarla ilgili son düzenlemeye yönelik yapılan iddialar gerçeği yansıtmıyor.

ALMANYA

Avrupa’da ikamet eden ve karayolu ile Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerimizin yanlarında bulunması gereken belgeler hangileridir? Sizler için listeledik…

ALMANYA

Memlekete gitmek için aracı ile yola çıkacakların en çok araştırdığı konu benzin fiyatları. İşte bu konuda tasarruf etmenizi sağlayacak tüyolar...

ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı otomobilini geçici olarak Türkiye’de bırakacak gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nasıl hesaplanır?

TÜRKİYE

Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları Edirne’den giriş yapmaya başladı. Yaz aylarında yaşanacak yoğunluk için şimdiden sınır kapılarında tedbirler alındı. 

ALMANYA

Bazı resmi belgelere Apostil almak artık çok kolay. Konsolosluğa gitmeden, elektronik ortamda ve güvenli bir şekilde Apostil alabileceğinizi biliyor musunuz?

DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizin sayısını açıkladı. yurt dışında bulunan Türk vatandaşı sayısı 7,5 milyon oldu.

ALMANYA

Türkiye'de yabancı plakalı aracı ile uzun süre kalacak gurbetçiler için hazırlanan 2024 Yolcu Rehberi, birçok sorunun da cevabı oldu.

ALMANYA

Avrupalı Türklerin sesi ve gücü olan ilk ve tek yol yardım hizmeti EUROTÜRKASSİST sıla yolunda gurbetçilerimizin yanında olmaya devam ediyor. 

ALMANYA

Gurbetçilerin beklediği yabancı plakalı araç izin süresi ve uçak biletlerine tavan fiyat konuları TBMM gündemine geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu