• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
22°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


HOLLANDA

Hollanda kalkışlı uçak seferlerinde bilet fiyatları son beş yıl içinde ortalama olarak yüzde 84 artış gösterdi.

HOLLANDA

Yeni yasa sayesinde özel sektörde bulunan orta segmentteki 300 bin konutun kirası düşürüldü. Ancak bunun için ev sahipleriyle iletişime geçmek...

ALMANYA

Almanya Federal İstatistik Dairesi (Destatis) açıklamasına Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor.

HOLLANDA

Salı gecesi Portakallar ve Türk millilerinin galibiyetinin ardından kutlama yapmak için dışarı çıkanlar Hollanda sokaklarını doldurdu.

HOLLANDA

Temmuz ayı itibariyle Hollanda’da birçok kişiyi yakından ilgilendiren değişmeler yaşanacak. Bunların başında da maaşlar geliyor.

HOLLANDA

Hollanda’da bugün itibariyle bir dizi değişiklik yürürlüğe girdi. Birçok kişiyi yakından ilgilendiren bu değişiklikleri sizler için listeledik.

HOLLANDA

Hollanda’da, İstanbul Sözleşmesi uyarınca hazırlanan Cinsel Suçlar Yasası yürürlüğe girdi. Bu kapsamda rıza dışı tüm cinsel eylemler tecavüz suçu sayılacak.

HOLLANDA

Birçok Avrupa ülkesinde market alışverişleri Hollanda'ya göre daha ucuz. Özellikle Belçika, İspanya ve Fransa'da fiyatlar oldukça düşük.

HOLLANDA

Hollanda’da ilk kez 4 sağ partiden ve partisiz başbakandan oluşan yeni kabine  bugün düzenlenen yemin töreni sonrası göreve başladı.

HOLLANDA

Hollanda’da biri 70 diğeri 71 yaşında olan 50 yıllık evli çift, aynı anda uygulanan ötenazi ile hayatlarına son verdi.

DÜNYA

Sırbistan Gümrük memurları, Hollanda’dan Türkiye’ye giden yolcunun beyan etmediği yarım kilo altın takıya ve aracına el koydu.

HOLLANDA

Hakkınız varken sağlık yardımına başvurmadığınızda en fazla 1.848 euro'luk ek destekten de mahrum kalıyorsunuz. Henüz vakit varken başvurun.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu