• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,99 %0.04
  • ALTIN 2.801,44 %-0.05
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 62.100 %3.71
  • ETHERIUM 2.390 %3.24
20°

Hollanda Haberleri

hollanda haberleri ve güncel hollanda gelişmeleri, hollanda ile ilgili tüm video, hollanda fotoğrafları ve hollanda haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


DÜNYA

The Economist Intelligence Unit (EIU), 2024 Dünyanın En Yaşanabilir Şehirleri listesini açıkladı. Viyana birinci, Amsterdam on dokuzuncu sırada yer aldı.

ALMANYA

Perakende satış mağazası Tedi, bazı plastik mutfak gereçlerini, içerisinde fazla miktarda kanserojen madde bulunduğu gerekçesiyle geri çağırdı.

HOLLANDA

Hollanda’nın nüfusu 2050’de şu ankinden fazla olacağı kesin ancak CBS’e göre bu artış göçmen kökenli ve yaşlı vatandaşlardan kaynaklanacak.

BELÇİKA

Belçika ve Hollanda baharı yaşamadan yaza bir anda adım attı. Her iki ülkede de bu yıl şimdiye kadar ölçülen en...

HOLLANDA

Türk Milli takımının Çekya karşısında galibiyet elde etmesinden sonra, Hollanda'da başta Rotterdam olmak üzere birçok şehirde meydanlarda kutlamalar yapıldı.

HOLLANDA

Öksürük, ağrı ve ishal durumlarında kullanılan ve içerisinde kodein bulunan ilaçlar, sağlık sigortası geri ödeme kapsamından çıkarılıyor.

HOLLANDA

Hollanda’nın başkenti Amsterdam'da bulduğu içi para dolu cüzdanı karakola teslim eden evsiz için başlatılan yardım kampanyasında 34 bin euro toplandı.

HOLLANDA

Önümüzdeki haftadan itibaren sosyal konutlarda oturan binlerce kiracının ödeyeceği kira miktarı ortalama yüzde 5 oranında artacak.

HOLLANDA

Hollanda’da sosyal konutların kiraları bu yılın Temmuz ayında artacak. Maksimum kira artışı ne kadar olacak, işte cevabı…

HOLLANDA

Hollanda Başbakanlığı görevinden ayrılan Mark Rutte, resmi olarak NATO'nun yeni Genel Sekreteri olarak atandı.

HOLLANDA

Sağlık sigortası primini ödeyemediği için CAK’a yönlendirilen kişileri sevindirecek haber. Temmuzda prim miktarları yaklaşık 15 euro düşüyor.

ALMANYA

2024 yılının Dünyanın en mutlu şehirleri belli oldu. “Altın şehirler” arasında Almanya ve Hollanda’dan 3, Belçika ve Fransa’dan 1’er şehir...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu