• DOLAR 33,99 %0.29
  • EURO 37,86 %0.65
  • ALTIN 2.821,62 %0.43
  • BİST100 9.577 %-1.12
  • BITCOIN 58.292 %-3.09
  • ETHERIUM 2.285 %-4.3
22°

Türkiye Haberleri

türkiye haberleri ve güncel türkiye gelişmeleri, türkiye ile ilgili tüm video, türkiye fotoğrafları ve türkiye haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


TÜRKİYE

Edirne’deki sınır kapıları Avrupa’dan Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerin rahat bir şekilde giriş çıkışlarını sağlayabilmek için tüm hazırlıkları tamamladı.

HOLLANDA

Hollanda’ya Türk işçi göçünün altmışıncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler için hazırlıklar devam ediyor.

ALMANYA

İtalya-Yunanistan hattı üzerinden Türkiye’ye elektrikli, hibrit veya gazlı araçla gidecekler dikkat. Feribot kurallarında değişiklik yapıldı.

DÜNYA

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Türkiye ile Avusturya arasında imzalanan işgücü anlaşmasının 60. yılında gala ve resepsiyon düzenledi.

ALMANYA

Avrupa’da ikamet eden ve karayolu ile Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerimizin yanlarında bulunması gereken belgeler hangileridir? Sizler için listeledik…

DÜNYA

Geçen yıl Türkiye’den yapılan 1 milyon Schengen başvurusunun yüzde 16’sı reddedildi. Türkiye ve AB, vize sorununu gidermek için görüşmelere devam...

ALMANYA

TransferGo ile Türkiye’ye para göndermek şimdi daha karlı. Kur miktarı diğer şirketlere göre yüzde 5 daha fazla.

BELÇİKA

Belçika’da bir mahkeme, 10 yıl önce Zele'de bir sosyal konut satın alan kişinin, Türkiye’de mülkü bulunduğu için evi geri teslim...

ALMANYA

Özellikle karayolu ile memlekete gidecek olan gurbetçilerimizin araç sigortasının içeriği ve sigorta kapsamı konusunda dikkatli davranması gerekiyor.

HOLLANDA

Sosyal Sigortalar Kurumu (SVB) ile Türkiye Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında işlemlerin elektronik ortamda yapılmasına ilişkin protokol imzalandı.

HOLLANDA

Türkiye ve Hollanda arasında imzalanan İş Gücü Anlaşması ile başlayan ‘Hollanda'ya Türk işçi göçünün 60. Yılı’ resepsiyonu geniş katılımla gerçekleşti.

ALMANYA

Türkiye'de yabancı plakalı aracı ile uzun süre kalacak gurbetçiler için hazırlanan 2024 Yolcu Rehberi, birçok sorunun da cevabı oldu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu