Çarşamba sabahı, 84 yaşındaki komşusu tarafından balta ile saldırıya uğrayan 82 yaşındaki kadın, kafasından yaralandı. İki kadın arasında yaşanan kavganın nedeni bilinmiyor.

Olay, Hellevoetsluis belediyesi P.A de Genestetlaan'da gerçekleşti. Mahalle sakinleri, sabah saat 11:30 civarında başından yaralanan kadını sokakta görerek yardım ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine hızlıca gelen acil servis ekipleri, kadına ilk müdahaleyi yaptı ve ardından kadın hastaneye kaldırıldı.

Saldırının muhtemel faili, 84 yaşındaki komşusu, evinde gözaltına alınarak karakola götürüldü. Polis, iki kadın arasındaki kavganın nedenini araştırıyor.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda’da 2025 yılında emeklilerin maaşı ne kadar artacak? Hollanda’da 2025 yılında emeklilerin maaşı ne kadar artacak?

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş