Her yıl olduğu gibi bu yıl da Temmuz ayı bazılarımızın yüzünü güldürse de masrafların arttığını görüp üzülenler de oluyor. Önümüzdeki ay artacak masraflardan biri de internet ve TV abonelik ücretleri. Birçok internet sağlayıcısı, fiyatlarına enflasyona bağlı olarak düzeltme uyguluyor. Bu durum temmuz itibarıyla bazı abonelik ücretlerinin artacağı anlamına geliyor.

Ziggo müşterileri, TV ve sabit hat aramaları için tarifelerine 1 Temmuz itibarıyla en fazla 2 euro olacak şekilde zam yaptı. Önümüzdeki aydan itibaren, Internet Lite, Internet Start, Internet XXL ve Internet Elite aboneleri 1 euro, TV Start, TV Complete, TV Max, Ziggo GO aboneleri 50 sent, TV Start aboneleri 1,20 euro, Kabel TV aboneleri ise 87 sent daha fazla ödemeye başlayacak. Sabit hat tarifesi 50 sent, Volop Bellen tarifesi ise 55 sent artacak.

KPN'de aylık maliyetler yüzde 3,8 oranında artıyor. Bu artışla birlikte KPN müşterileri, aboneliğine bağlı olarak yaklaşık ayda 2 euro daha fazla ödeyecek. Yeni ücretler, 1 Nisan'dan sonra KPN'ye geçen tüketiciler hariç, herkes için geçerli olacak. Aboneliğiniz ne kadar pahalıysa, fiyat artışı da o kadar yüksek olacak.

1 Temmuz itibarıyla KPN müşterilerinin ödeyeceği miktarlar şu şekilde:
100 Mbit/s: 42,50 euro’dan 44,11 euroya çıkacak (fark: 1,61 euro)
200 Mbit/s: 50,00 euro’dan 51,90 euroya çıkacak (fark: 1,90 euro)
1 Gbit/s: 52,50 euro’dan 54,49 euroya çıkacak (fark: 1,99 euro)
4 Gbit/s: 67,50 euro olarak kalacak

Sabit hat konuşma ücreti ise 0,15 eurodan 0,155 euroya çıkacak.

Delta, sadece Zeeland'daki kablo bağlantıları için fiyatları artırıyor. Bu bölgede oturuyorsanız, bir internet paketi için ayda maksimum 1,50 euro ekstra ödemeniz gerekecek.

En yüksek fiyat değişikliğini Online.nl müşterileri yaşayacak. Bu kişiler internet için ayda 4,50 euro ekstra ödemek zorunda kalacak.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor Almanya ve Hollanda'da her 5 kişiden 1'i, Belçika'da her 6 kişiden 1'i yalnız yaşıyor

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş