HOLLANDA

Hollanda’da Mora peynirli atıştırmalıklar, plastik parçaları nedeniyle geri çağrıldı

Mora firması, Hollanda’da satışta olan bir ürününde plastik parçaları bulunma ihtimali üzerine geri çağırma işlemi başlattı.

Abone Ol

Mora firması, ürünlerinde plastik parçaları bulunma ihtimali nedeniyle Mora Nacho Cheese Bites (276 g) ürünü için gönüllü bir geri çağırma işlemi başlattı.

Geri çağırma işleminin, tüketicilerden gelen şikayetler sonrasında yapıldığını belirten şirket, şu ana kadar herhangi bir yaralanma vakasının yaşanmadığını bildirdi. Mora, bu durum için tüketicilerden özür dilediğini ve tekrarını önlemek amacıyla önlemler alındığını duyurdu.

Firmadan yapılan açıklamada geri çağırma işleminin, özellikle son kullanma tarihi 31.03.2025 olan, L24067 parti kodlu ürünler için geçerli olduğu belirtildi.

Geri çağrılan ürünlerin Albert Heijn, Jumbo ve Dirk van den Broek mağazalarında satıldığı duyuruldu. Bu ürünü daha önce satın almış olan tüketicilerin, ürünü tüketmemeleri tavsiye edildi.

Ürünün paketinde yer alan parti kodunu kesip Mora'ya gönderen tüketiciler, satın alma bedeli ve posta masraflarıyla birlikte geri ödeme alabilirler.

İletişim adresi: Mora Tüketici Hizmetleri, Postbus 65013, 5000 VH Tilburg.

Daha geniş bilgi için 0800 – 23 56 672 numaralı telefon veya info@mora.nl email adresinden Mora firması ile irtibata geçebilirsiniz.

©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Mora Firması

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.