Pek çok insan için hayatlarının en güzel günü olması gereken düğün günü, geçtiğimiz hafta Pazar günü öğleden sonra Bergen op Zoom'da evlenen bir çift için biraz farklı sonuçlandı. Otoyolda ilerleyen düğün alayında bulunan bazı araçlar asosyal araç kullandıkları için polis müdahalesi ile karşılaştı.

Olay Pazar günü öğleden sonra saat 16:00 sularında meydana geldi. Sivil olarak A4 otoyolunda araç kullanan bir polis memuru birden 10 arabanın birbirinin arkasından asosyal bir şekilde gittiğini gördü. Bazı araçların emniyet şeridinde, sürekli bir çizginin üzerinde gittiğini ve sağdan sollama yaptıklarını gören memur durumu derhal meslektaşlarına bildirdi.

Bunun üzerine polis, Bergen op Zoom, Saturnuslaan'da yolu kapatarak düğün alayını durmaya zorladı.
Bunun üzerine polis memurları ile gelin ve damat arasında huzursuzluk yaşandı. Polisin verdiği bilgiye göre düğün alayındaki bazı kişiler bu sırada sokağa boş içki kutuları atarak ve yüksek sesle müzik çalarak provokatif davranışlar sergiledi.

Polisten yapılan açıklamaya göre, memurlar arabalara el koymak istedikleri sırada araçların anahtarları bir anda kayboldu. Sonunda, damadın kullandığı araç da dahil olmak üzere Alman plakalı üç kiralık araca el konuldu. Toplam sekiz ceza kesildi.
©Sonhaber.eu

Hollanda’da UWV 3 bin kişiye 1000 euroya kadar geri ödeme yapacak Hollanda’da UWV 3 bin kişiye 1000 euroya kadar geri ödeme yapacak

Fotoğraf: Arşiv

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi