T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Hollanda’da yaşayan Türk çocuklarına yönelik Türkçe ve Türk Kültürü dersleri veriyor. Çevrimiçi ortamda gerçekleşecek bu derslere katılmak için son tarih 9 Eylül 2024.

Türkiye'ye girişte gözaltına alınan gurbetçinin, dolandırıcıların kurbanı olduğu anlaşıldı Türkiye'ye girişte gözaltına alınan gurbetçinin, dolandırıcıların kurbanı olduğu anlaşıldı

Dersler uzman öğretmenler tarafından çevrimiçi olarak veriliyor. Derslere 5-16 yaş arası çocuklar katılabiliyor.

Türkçe derslerine başvuru için “Hollanda Türkçe ve Türk kültürü çevrim içi dersler” kayıt formunun doldurulması gerekiyor. Kayıt formu için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Sınıflar öğrencilerin seviyelerine göre oluşturulmakta. Çocuğun dil seviyesinin tespiti için kısa bir test yapması gerekiyor. Teste BURADAN ulaşabilirsiniz.

Türkçe Dil Ve Tğürk Kültürü Dersleri

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş