Almanya’da Türk düğün konvoyunda kaza: Gelin ve damat da dahil 7 yaralı! Almanya’da Türk düğün konvoyunda kaza: Gelin ve damat da dahil 7 yaralı!

Hollanda Otomobil Kurumu (ANWB), bu hafta sonu Avrupa yollarında yoğun trafik olacağı konusunda uyarıda bulundu. Bu yoğunluğun büyük ölçüde tatilden dönenler tarafından kaynaklanacağı belirtiliyor. Cumartesi günü, özellikle öğle saatlerinde en yoğun trafiğin beklendiği, pazar günü ise yolların hala kalabalık olabileceği ifade ediliyor.

Almanya'da özellikle Hamburg yakınlarındaki A1 ve A7 otoyollarında ve Nürnberg'den Frankfurt'a giden A3 otoyolunda yoğunluk yaşanacak.

Fransa'da ise yoğunluğun özellikle Autoroute du Soleil (A7), Bordeaux'dan Paris'e giden A10 otoyolu ve Caen'den Paris'e giden A13 otoyolunda yoğunlaşması bekleniyor. Ayrıca İsviçre, Avusturya ve İtalya'da da trafik yoğun olabilir.

Hollanda'nın orta kesiminde okullar önümüzdeki hafta açılıyor, bu nedenle yoğunluğun artacağı tahmin ediliyor. Yoğunluk yaratacak bir başka etkense Hollanda Grand Prix turnuvası. Bu nedenle cuma gününden itibaren Zandvoort çevresinde aşırı trafik yoğunluğu olabilir.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş