ALMANYA

İzmir’de yatırım fırsatı: Termal kaynak suyu ve denize yakın bungalow evler

Dikili'de, deniz manzaralı bungalow evler yatırımcıları bekliyor. Proje 24.500 €'dan başlayan fiyatlar, esnek ödeme planları ve yüksek getiri imkanı sunuyor.

Abone Ol

İzmir'in Dikili ilçesinde, deniz manzaralı bungalow evler ve şifalı termal sulu araziler yatırımcıları bekliyor. Benzersiz olanaklar sunan bu proje, yatırımcılara yüksek getiri ve ek gelir imkanı sağlıyor.

Dikili'de deniz manzaralı araziler, 24.500 €'dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Bu araziler üzerine maksimum 40.000 €'ya bungalow ev inşa edilebiliyor. Projede esnek ödeme planları da mevcut.

Dikili'nin gözde bölgelerinden Nebiler'de yer alan projedeki bungolow evler teslim alındıktan sonra kiralama yöntemiyle sahibine ek gelir imkanı da tanıyor.  Kiralama süreci tamamen proje sahibi tarafından yönetilecek, böylece ev sahipleri sadece kazancını takip edebilecek. Ayrıca, teslimattan sonra yapılan satışlarda da minimum yüzde 60 getiri bekleniyor.

Arazi Özellikleri
Alan: 515 m² arsa, 310 m² kullanım alanı
Manzara: Tüm arsalar deniz manzaralıdır (kırmızı işaretli olanlar hariç).

Konum ve sağlık imkanları
Proje, Dikili'nin gözde bölgelerinden Nebiler'de yer alıyor. Plaja sadece 7 km mesafede bulunan arazi, Aşıklar Şelalesi ve Akvaryum Plajı gibi turistik yerlere yakın konumda. Dikili merkezi ise sadece 10 dakikalık mesafede.

Termal Kaynak Suyu
Projedeki termal su, 55-75 derece sıcaklığında olup ağrı kesici özelliklere sahip. Bu su, böbrek taşları, jinekolojik problemler, romatizma, damar tıkanıklığı ve kısmi felç tedavisinde kullanılabiliyor.

Doğal güzellikler, mükemmel olanaklar ve sağlık açısından faydalı termal kaynakların bu eşsiz birleşimi, hem yatırımcılar hem de gelecekteki sakinler için olağanüstü bir fırsat sunuyor.

Evim Türkiyem projesi
Emlak sektörünün bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları ve mağdur müşterilerin yaşadıklarını çok iyi bilerek, çalışma ekibiyle güçlü değerlendirmelerde bulunan Oost West Makelaars, Evim Türkiyem projesi ile yurtdışında yaşayan gurbetçilerin Türkiye’den ev almasına katkı sağlamaktadır. Şuana kadar Didim, Kuşadası ve Bodrum gibi farklı yerlerde yürütülen Evim Türkiyem projelerinin hedefi ise başta ‘mutlu ve memnun müşteri’ olmak üzere emlak sektörüne şeffaflık, güven ve kalite getirmektir. 

Daha Fazla Bilgi ve İletişim:
Dikili'nin büyüleyici doğasında hayalinizdeki arazi ve bungalow evinizi satın almanız için Evim Türkiyem ile iletişime geçebilirsiniz.
Türkiye Telefon +90 533 4063359
Hollanda Telefon: + 31 621 288575
www.evimturkiyem.com

Loading...

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.