• DOLAR 34,25 %0.08
  • EURO 37,10 %0.18
  • ALTIN 3.008,37 %0.54
  • BİST100 8.654 %0.00
  • BITCOIN 67.500 %-2.35
  • ETHERIUM 2.654 %-2.14
12°
6 ay önce HOLLANDA

Perakende zinciri TK Maxx, Hollanda’da satılan farklı markalardaki kablosuz şarjları, kullanıcıda yanık riski oluşturduğu için geri çağırdı.

6 ay önce DÜNYA

Forbes tarafından hazırlanan dünyanın en zenginleri listesi güncellendi. Elon Musk birinciliği Bernard Arnault’a kaptırdı.

6 ay önce ALMANYA

Hükümetin sigara içenlerin sayısını azaltmak için fiyatlara tarihi zam yapması işe yaramadı. Sigara ve tütün almak için Almanya’ya gidenlerin sayısı arttı.

6 ay önce BELÇİKA

Belçika’da kaçak uyuşturucu laboratuvarında 3 kişi ölü olarak bulundu. Biri ağır üç kişi hastaneye kaldırıldı.

6 ay önce HOLLANDA

Amsterdam, şehirdeki ücretli park yerlerini kademeli olarak genişletecek. Nieuw-West, Noord, Sloterdijk ve Zuidoost semtlerinde yeni alanlar oluşturulacak.

6 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Bavyera eyaletinde, 25 yıl önce dernek lokalinde kurşunlanan Edip Saraç’ın katilinin de bir gurbetçi olduğu ortaya çıktı.

6 ay önce BELÇİKA

Havayolu şirketleri Pegasus, Ryanair ve Easyjet’ten sonra bugünden itibaren Transavia’da el bagajına ücret almaya başladı.

6 ay önce HOLLANDA

Bu hafta Hollanda’da yağmur ve bulutlu bir hava etkili olsa da hafta sonunda sıcaklıkların mevsim normallerine göre rekor kırması bekleniyor.

6 ay önce ALMANYA

Perakende zinciri TK Maxx, Almanya’da satılan bazı kablosuz şarj cihazlarını güvenlik nedeniyle geri çağırdı. Aletlerinin yanık riski oluşturduğu belirtildi.

6 ay önce ALMANYA

Federal hükümet kimlik ve pasaport işlemlerinin daha kolay hale getirecek yeni yönetmeliğe onayladı. Kimlikler eve gelecek, dijital foto kullanılacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu