• DOLAR %
  • EURO %
  • ALTIN 2.800,76 %-0.08
  • BİST100 9.774 %0.17
  • BITCOIN 61.500 %2.24
  • ETHERIUM 2.366 %1.12
21°
5 ay önce BELÇİKA

Brüksel'de işsizlik oranı mart ayında yüzde 14,9'a yükseldi. Actiris'in aylık raporuna göre, kayıtlı iş arayanların sayısı 90 bini geçti.

5 ay önce BELÇİKA

SNCB sıklıkla yaşanan gecikmelerde yolcuların tazminat talep etme hakları olduğunu biliyor muydunuz? İşte tüm detaylar.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika Türk Eğitim Vakfı, Belçika'ya göçün 60. yıl dönümüne özel şiir ve kompozisyon yarışması düzenliyor. Dereceye girenlere para ödülü verilecek.

5 ay önce ALMANYA

İstanbul'dan Stuttgart'a uçan bir adam ve annesinin bavulundan 193 bin euroluk altın takı çıktı. Alman gümrüğü yolcu hakkında yasal işlem başlattı.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da geçen yıl 9 binin üzerinde kişiye ötanazi uygulandı. Psikolojik acılardan dolayı ötanazi talep eden gençlerin sayısı da arttı.

5 ay önce SAĞLIK

Yapılan bir araştırma sosyal medyada geçirilen çok uzun zamanın, gençlerin sigara veya e-sigaraya başlama ihtimalini artırdığını gösterdi.

5 ay önce BELÇİKA

Brüksel'deki Erasmus Hogeschool öğrencileri, okullarda başörtüsü serbestliği için harekete geçti; imza kampanyası başlattı.

5 ay önce ALMANYA

Münih Gümrük Dairesi dolandırıcıların dairenin adını kullanarak vatandaşları kandırmaya çalıştığı konusunda uyarı yayınladı.

5 ay önce BELÇİKA

Brüksel’de içerisinde helal kesim yasağının da bulunduğu bir tasarı ortalığı karıştırdı. Siyasi partiler arsında anlaşmazlık yaşanıyor.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’nın Oldenzaal kentinde yaşayan 28 yaşındaki Zoraya, evinin salonundaki koltukta yapılacak ötanazinin ardından yakılmak istediğini söyledi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu