• DOLAR 34,26 %0.09
  • EURO 37,22 %-0.02
  • ALTIN 3.002,58 %0.24
  • BİST100 8.794 %0.00
  • BITCOIN 69.100 %1.25
  • ETHERIUM 2.716 %2.43
13°
6 ay önce HOLLANDA

Bakanlar Kurulu, ikinci el elektrikli araç satın alanlara verilen sübvansiyonun uzatılmamasına karar verdi. Destek paketi bu yılın sonunda ortadan kalkıyor.

6 ay önce DÜNYA

İsviçre Federal Gıda Güvenliği Dairesi, Beypazarı sodalarının satışını ‘doğurganlığı etkiliyor ve sağlığa zararlı’ gerekçesiyle yasakladı.

6 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da yılda 1,3 milyar işlem gerçekleştirilen online ödeme sistemi iDeal’e yeni bir değişiklik yapıldı. Artık kişisel profil oluşturulabiliyor.

6 ay önce BELÇİKA

Belçika’da bu yıl yürürlüğe giren kurala göre diyabet teşhisi alan sürücüler ehliyetlerini, bu duruma uygun bir ehliyetle değiştirmek zorunda. 

6 ay önce ALMANYA

Almanya’da yıllık geliri 11.604 euro'nun altında olanlar artık vergi ödemeyecek. Bu düzenleme yüz binlerce emekliyi etkileyecek. 

6 ay önce SAĞLIK

Avrupa İlaç Ajansı, intihar düşüncesini tetiklediği iddiasıyla incelemeye aldığı Ozempic ve diğer diyabet ilaçlarıyla ilgili araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 

6 ay önce ALMANYA

Avrupa Trafik Polisleri Birliği (RoadPol) organizesinde, 29 AB ülkesinde bir hafta boyunca sürecek ek hız kontrolleri haftası bugün başladı.

6 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da Dışişleri Bakanı Slot Kur'an’a yapılan çirkin saldırıların yasaklanmasını, Adalet Bakanı Yeşilgöz ise özgürlüklerin korunmasını savundu.

6 ay önce HOLLANDA

Hollanda Meteoroloji Enstitüsü KNMI, öğleden sonra ülke genelini etkilemeye başlayacak fırtına ve dolu için uyardı. Hangi bölge fırtınadan ne zaman etkilenecek?

6 ay önce ALMANYA

Almanya'nın Hessen eyaletinde Hofheim kasabasında yaşayan 14 yaşındaki Ahmed Eyyub Sarıgül’den 2 Nisan’dan bu yana haber alınamıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu