• DOLAR 34,25 %0.03
  • EURO 37,23 %-0.03
  • ALTIN 2.992,37 %-0.10
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.800 %0.81
  • ETHERIUM 2.711 %2.38
13°
5 ay önce HOLLANDA

Schiphol havalimanı yaklaşan Mayıs ve yaz tatili yoğunluğunu önlemek için önlem aldı. Yeni kurulan tarayıcılar kontrolleri 3 saniyede gerçekleştiriyor.

5 ay önce HOLLANDA

Arnhem Belediyesi Hollanda’nın en sorunlu mahallesindeki yaklaşık 50 hanenin tüm borcunu, oluşturulan fonla tek seferde ödeyerek bitirecek.

5 ay önce HOLLANDA

Uzun yıllardır Hollanda’da gündemde kalmaya devam eden Transseksüel Yasası’ndaki değişiklik Temsilciler Meclisi’nden geçemedi. 

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da tüketicileri korumak için telefondan veya kapıdan satış sektörlerinde daha katı kurallar getiriliyor.

5 ay önce BELÇİKA

Anvers Türkspor, sezonun sona ermesine bir hafta kala, kendi sahasında FC Warriors'ı 3-1 yendi ve şampiyonluk kupasını kaldırdı.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da esrar kullanımı ve yetiştirilmesi kısmen serbest ancak bazı ihlalleri yapan kişiye yüzlerce hatta binlerce euro ceza kesilmesi anlamına geliyor.

5 ay önce FRANSA

Fransa’da bu ay meclise sunulan ve teflon tavalar gibi PFAS içeren mutfak gereçlerinin de yasaklanmasını içeren tasarı değiştirilerek kabul edildi.

5 ay önce BELÇİKA

Hasselt Flaman bölgesindeki en pahalı öğrenci şehri olmaya devam ederken, Leuven Gent'i geçti. Bölgede oda kiraları 500 euro sınırına dayandı.

5 ay önce HOLLANDA

Geçici hükümetin Başbakanı Mark Rutte, NATO Genel Sekreteri adaylığını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere Cuma günü Türkiye'ye gidiyor.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da artan kızamık vakaları nedeniyle Salgın Yönetim Ekibi ek aşı ve çocuk bakım evlerine bazı kısıtlamalar getirilmesi önerisinde bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu