• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.390 %0.28
  • ETHERIUM 2.690 %1.74
14°
5 ay önce HOLLANDA

Tulip Enstitüsü organizesinde Utrecht kentinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

5 ay önce DÜNYA

İnncbruck kentinde yıllarca kira yardımı alan 70 yaşındaki bir Türk, ‘Türkiye’de mülkleri var’ diye SOLBE’ye ihbar eden yakınını öldürmekle tehdit etti.

5 ay önce HOLLANDA

Ortaokulların ardından, meslek eğitimi veren okullarda (MBO) da sınıflarda cep telefonu kullanımının sınırlandırılması gerektiği belirtildi. 

5 ay önce BELÇİKA

Kuruluşundan bu yana 5 ayda binlerce kişiyi sevindiren Vatan Duası Vakfı, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla vekâletle kurban bağışı kampanyasına başladı.

5 ay önce BELÇİKA

Geçirdiği sakatlık nedeniyle turnuvalara üç hafta ara veren Abdülhakim Yağar, Lümmen’deki turnuvadan bronz madalya kazandı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın Aalst kentinde üç mahalle için toplanma ve alkol yasağı getirildi. Yasağın gerekçesi ise sosyal medyada paylaşılan kavga görüntüleri.

5 ay önce HOLLANDA

Toplam 613 gün corona ile mücadele eden Hollandalı, hayatını kaybetti. Virüsün bu süre içinde 50 kere mutasyona uğraması tıp dünyasını şaşırttı.

5 ay önce HOLLANDA

Özellikle sosyal medya platformlarında ürün tanıtımı ve marka elçisi olan influencerlar, bundan böyle her yıl kursa giderek sertifika almak zorunda.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da havalar bir anda soğudu. Geceleri don seviyesine kadar düşüyor. Bu hafta kutlanacak olan Kral Günü’nde hava nasıl olacak? işte cevabı…

5 ay önce HOLLANDA

Haziran ayında kutlanacak Kurban Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşların merakla beklediği vekâleten kurban kesme bedeli belli oldu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu