• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.247 %0.04
  • ETHERIUM 2.644 %0.15
13°
5 ay önce DÜNYA

Avusturya’da evlerinden atılan kiracıların sayısında artış yaşanıyor. Sorun kirayı ödeyememenin yanı sıra kira kontratlarında da yatıyor.

5 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Flitsmeister uygulamada değişiklik yapma kararı aldı. Abone sistemine geçen şirket, uygulamadaki bazı özelliklerden ücret almaya başlayacak.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda Merkezi İstatistik Bürosu (CBS) verileri geçtiğimiz yıl her gün ortalama 5 kişinin intihar ettiğini ortaya koydu.

5 ay önce DÜNYA

Tatile çıktınız ama bagajınız sizinle birlikte varış havalimanına gelmedi. Bagajınız kaybolduğunda haklarınızı ve yapmanız gerekenleri biliyor musunuz?

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da başta konut sektörü olmak üzere her metrekare altın değerinde olmaya başladı. Bir park yeri için istenen ücret ise dudak uçuklattı.

5 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü'nün (DSÖ) yeni raporu korona pandemisi döneminde özellikle çocuklardaki obezite oranlarının arttığını gösterdi.

5 ay önce BELÇİKA

Limburg 1, Amatör kümede mücadele eden Turkse Rangers, sezonun son maçında KSK Meeuwen'i mağlup etti, ancak rağmen play-off'a kalamadı.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da reşit olmayanlar arasında daha fazla kullanılmaya başlanan yasaklı madde listesindeki 3-MMC uyuşturucusu endişe yaratmaya başladı.

5 ay önce BELÇİKA

Anderlecht Belediyesi polis ve Savcılık işbirliğiyle uyuşturucu ve şiddetle mücadele için yeni önlemler aldı. Peterbos'a yabancıların girişi yasaklandı.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da 1 Mayıs itibariyle yürürlüğe giren değişiklikleri sizler için listeledik. bu ay uygulamaya giren tüm değişiklikler haberimizde.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu