• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.300 %0.22
  • ETHERIUM 2.649 %0.51
14°
5 ay önce ALMANYA

Bazı resmi belgelere Apostil almak artık çok kolay. Konsolosluğa gitmeden, elektronik ortamda ve güvenli bir şekilde Apostil alabileceğinizi biliyor musunuz?

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da yeni çocuk pasaportları artık çipli. Özellikle ülke dışına çıkacak aileler, tatil öncesi yeni pasaportlarınızı almayı unutmayın.

5 ay önce HOLLANDA

Bu hafta bulutlu ve yağmurlu başlasa da meteorolojiye göre özellikle Perşembe’den sonra hava daha güneşli ve sıcaklıklar 20 derece ve üzerinde seyredecek.

5 ay önce BELÇİKA

Beringen Türkgücü, Ho Heide Hasselt karşısından galibiyeti elde ederek Play-Off’da bir üst tura çıkmayı başardı.

5 ay önce DÜNYA

Dışişleri Bakanlığı yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizin sayısını açıkladı. yurt dışında bulunan Türk vatandaşı sayısı 7,5 milyon oldu.

5 ay önce HOLLANDA

Amsterdam Yunus Emre Enstitüsü’nün düzenlediği ‘Türkiye’den Yunanistan’a, Poptan Halk Şarkılarına’ konseri büyük ilgi gördü.

5 ay önce BELÇİKA

Brüksel'de artan kira maliyetlerine karşı devlet destekli kira yardımından yararlanan hane sayısı 11 bine yükseldi. 

5 ay önce ALMANYA

Almanya’da ilaçlara dirençli 'Candida auris' mantarının yol açtığı vakaların arttığı belirtildi. Vakalar bir yıl öncesine göre 6 kat arttı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika’da konut fiyatlarında artış yaşanıyor. En pahalı belediye Brüksel’in Elsene Belediyesi, fiyatların en düşük olduğu yer ise Hastière.

5 ay önce HOLLANDA

Bu yıl Amsterdam’da düzenlenecek 4 Mayıs Ulusal Anma Günü töreninde Gazze’de hayatını kaybedenlerin de anılması çağrısı yapıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu