• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
12°
5 ay önce ALMANYA

Hollanda'da dörtlü sağ koalisyonun ortağı Geert Wilders’ın sığınmacılar ile ilgili planı, Almanya siyasetinde karışıklık yarattı.

5 ay önce BELÇİKA

Bu yıl Ümitspor ev sahipliğinde 25’inci kez düzenlenecek 19 Mayıs Atatürk Kupası futbol turnuvası için tüm hazırlıklar tamamlandı.

5 ay önce DÜNYA

Avusturya Özgürlük Partisi Meclis üyesi Markus Leinfellner’in sarf ettiği “Domuz eti yemeyen teröre meyilli oluyor!” sözleri büyük tartışma yarattı.

5 ay önce BELÇİKA

Belçika Başbakanı Alexander De Croo, yerel bir radyo sunucusunun kendisine yönelik “ne duruyorsunuz vurun” sözleri üzerine yasal işlem başlattı.

5 ay önce HOLLANDA

Dört sağ parti tarafından oluşturulan koalisyonun üzerinde anlaştığı hususlar vatandaşın cebini nasıl etkileyecek? İşte cevabı…

5 ay önce ALMANYA

Almanya’nın en güzel parkı belli oldu. Ziyaretçi yorumlarında en fazla puanı alan Hamburg’daki Planten un Blomen sıralamada birinci çıktı.

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda Diyanet Vakfı’na bağlı şubelerin Geleneksel Kermes günleri başladı. HDV, tüm vatandaşlarımızı kermeslere katılmaya davet ediyor.

5 ay önce BELÇİKA

Brüksel’de 17 şüpheli insan kaçakçılığından 12 kişi ikameti olmadığı için gözaltına alındı, Yakalananlardan 6’sı tutuklandı, 4 iş yeri kapatıldı. 

5 ay önce BELÇİKA

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Belçikalı üç Müslüman öğrencinin açtığı davada, Flaman okullarının başörtüsü yasağını haklı buldu.

5 ay önce HOLLANDA

Stephan van Baarle, dört sağ parti tarafından kurulan koalisyonun açıkladığı mutabakat metnine tepki gösterdi, “Hollanda için bir felaket” olacak dedi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu