• DOLAR 34,26 %0.24
  • EURO 37,33 %0.50
  • ALTIN 2.991,83 %1.27
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.260 %2.34
  • ETHERIUM 2.646 %1.83
12°
5 ay önce ALMANYA

Almanya’da işsiz olan vatandaşlara ödenen Bürgergeld miktarı şehirler arasında büyük farklılıklar gösteriyor.

5 ay önce BELÇİKA

Koersel'de düzenlenecek B ve C kategorisi kick boks galası, yerel ve uluslararası sporseverlerin büyük ilgisini çekiyor. Gala için hazırlıklar tamamlandı.

5 ay önce ALMANYA

Temmuz 2024’ten itibaren Avrupa pazarında satılan tüm yeni araçlarda Akıllı Hız Yardımı (ISA) sistemi zorunlu hale geliyor!

5 ay önce HOLLANDA

Hollanda tarihinde ilk kez 4 sağ partiden oluşan koalisyon hükümeti kuruluyor. Yeni hükümet ülkede neleri değiştirmeyi planlıyor? İşte koalisyon protokolü…

5 ay önce HOLLANDA

Önümüzdeki ay yapılacak Avrupa Parlamentosu seçimlerine Hollanda’dan altı Türk aday katılıyor. AP’ye seçilecek vekiller tercihli oylarla belirlenecek.

5 ay önce FRANSA

İki ayrı biletle aynı piyangoya katılan Fransız çift, hayatlarının şansını yakaladı. Hem erkek hem de kadın aynı çekilişten 1,8 milyon euro kazandı.

5 ay önce ALMANYA

Almanya’nın Hessen eyaletinde yapılması düşünülen bir yasal değişiklik asırlık bir geleneğin sonu olabilir. Süpermarketler Pazar günleri de açılabilecek.

5 ay önce HOLLANDA

Yaklaşık 17 yıllık uyuşturucu bağımlılığından kurtulan Ahmet Türkmen, şimdi gittiği her yerde bağımlılara ve yakınlarına yardım etmeye çabalıyor.

5 ay önce ALMANYA

Avrupa’da yaşayan ve yurtdışı plakalı otomobilini geçici olarak Türkiye’de bırakacak gurbetçilerimizin uyması gereken 185 gün şartı nasıl hesaplanır?

5 ay önce BELÇİKA

Haziran ayında yapılacak seçimlerde aday olan Bakan Demir, katıldığı bir programda Diyanet camilerinin ruhsatının iptal edilmesi gerektiğini savundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu