• DOLAR 34,25 %0.37
  • EURO 37,22 %0.43
  • ALTIN 2.985,69 %1.06
  • BİST100 8.870 %-1.47
  • BITCOIN 68.300 %1.94
  • ETHERIUM 2.636 %1.71
14°
4 ay önce HOLLANDA

Hollanda'da ister mevcut konutlar olsun isterse yeni inşaatlar olsun fiyatlardaki artışın önüne geçilemiyor. yılın başından bu yana her ay fiyatlar yükseliyor.

4 ay önce ALMANYA

Almanya’da Edeka, Marktkauf ve Netto Marken-Discount’da satılan bazı ekmekler içerisinde ahşap parçaları bulunması ihtimaline karşı geri çağrıldı.

4 ay önce DÜNYA

Avusturya’nın Tirol bölgesinde evinde ölü bulunan 3 yaşındaki çocuğun, yetersiz beslenmeden hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika’nın başkenti Brüksel'de sosyal konut bekleyen adaylar içerisinde 559’u mal varlığını beyan etmedikleri gerekçesiyle listeden çıkartıldı.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda Demiryolları NS, kablolarda yaşanan hasar nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini bazı hatlarda ise daha az sefer yapılacağını duyurdu.

4 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da özellikle ailesinden ayrı kalan göçmen kökenli öğrencilerin, Eğitim Yürütme Hizmeti (DUO) tarafından ayrımcılığa uğradığı belgelendi. 

4 ay önce HOLLANDA

Yakında öksürük, ağrı veya akut ishal tedavilerinde kullanılan kodein, sağlık geri ödeme paketinden çıkartılabilir.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika’da görülen Asya kaplan sivrisineği için uyarı yayınlandı. Vatandaşlardan sineğin yayılmasını önlemek için bildirimde bulunmaları istendi.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika Sağlık Bakanlığı'na bağlı Medex tıbbi servisi, 454 Covid-19 vakasını meslek hastalığı olarak tanındığını açıkladı.

4 ay önce ALMANYA

Almanya'nın Baden-Württemberg eyaletinde boğmaca salgını yaşandığı, Berlin'de ise kızamık vakalarında ciddi artış olduğu belirtildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu