• DOLAR 34,19 %0.21
  • EURO 37,09 %0.06
  • ALTIN 2.980,74 %0.89
  • BİST100 9.002 %0.00
  • BITCOIN 67.800 %1.04
  • ETHERIUM 2.620 %-0.23
13°
4 ay önce HOLLANDA

Pazar gecesi geç saatlerde elektrik hatlarında başlayan arıza nedeniyle Amersfoort ile Apeldoorn arasındaki tren seferleri iptal edildi.

4 ay önce SAĞLIK

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) raporu, düşük gelirli ailelerinin çocuklarının daha fazla kalp-damar hastalıkları ve obezite riski taşıdığını gösterdi.

4 ay önce BELÇİKA

Belçika’da yapılan anket, gençler arasında vape kullanımının arttığını ve kullanım yaşının ilkokul çağına kadar düştüğünü gösterdi.

4 ay önce FRANSA

Fransa’da bir markaya ait e-sigaralar aşırı ısınma ve patlama riski bulunması nedeniyle geri çağrıldı. Şirket ürünlerin kesinlikle kullanılmaması çağrısı yaptı

4 ay önce BELÇİKA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Belçika'ya göçün 60. yılı vesilesiyle Brüksel'de Türk toplumunun temsilcileriyle buluştu.

4 ay önce ALMANYA

Avrupa’da ikamet eden ve karayolu ile Türkiye’ye gidecek olan gurbetçilerimizin yanlarında bulunması gereken belgeler hangileridir? Sizler için listeledik…

4 ay önce BELÇİKA

Aşırı bağımlılık yapan sigarayı bırakmak kolay değil. Ancak bunu başarmak için mali destek alabileceğinizi biliyor musunuz? İşte detayları…

4 ay önce ALMANYA

Sparkasse vatandaşları uyardı; eski banka kartlarını düzgün imha etmeyenler, 2500 euroya kadar para cezası riskiyle karşı karşıya.

4 ay önce DÜNYA

Geçen yıl Türkiye’den yapılan 1 milyon Schengen başvurusunun yüzde 16’sı reddedildi. Türkiye ve AB, vize sorununu gidermek için görüşmelere devam ediyor. 

4 ay önce HOLLANDA

İslam karşıtı PVV lideri Wilders’ın Müslüman olduğunu söylediği bir deepfake video, sosyal medyada ilgi odağı oldu. Videonun amacı ise sonra anlaşıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu