• DOLAR 34,04 %-0.08
  • EURO 37,98 %0.17
  • ALTIN 2.825,77 %0.82
  • BİST100 9.963 %1.93
  • BITCOIN 63.188 %6.65
  • ETHERIUM 2.425 %5.02
22°
3 ay önce ALMANYA

Almanya’da uyuşturucu kaynaklı ölüm sayıları giderek artıyor. On yıl içinde uyuşturucudan ölenlerin sayısı iki katına çıktı.

3 ay önce BELÇİKA

Gıda Zinciri Güvenliği Federal Ajansı (FAVV), özellikle glüten alerjisi olan vatandaşları uyararak Leslie markalı cipslerin geri çağrıldığını duyurdu.

3 ay önce HOLLANDA

Amsterdam’da saatte 30 km hız sınırını denetlemek için belirlenen noktalara yerleştirilen radarlar bugün çalışmaya başladı.

3 ay önce HOLLANDA

DENK milletvekili Stephan van Baarle, Gazze’de yaşananlar ve çocukların ölümü ile ilgili Hollanda hükümetini sert bir dille eleştirdi.

3 ay önce HOLLANDA

Phishing yöntemiyle dolandırıcılık yapan kişiler, Hollanda’daki Bunq bankası müşterilerini hedef alarak en az 2 milyon euro çaldı.

3 ay önce ALMANYA

Haziran ayında hem cebimizi hem de yaşam standardımızı etkileyecek bir dizi değişiklik yürürlüğe giriyor. Sizler için tüm bu değişiklikleri listeledik...

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’da Türk Göçünün 60. Yılına özel düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışması’nın kazananları belli oldu.

3 ay önce ALMANYA

Almanya ve Avusturya için şiddetli yağmur ve sel uyarısı yapıldı. Yüzyılın olayı olarak nitelendirilen durum için bölge sakinlerine tahliye tavsiyesi yapıldı.

3 ay önce FRANSA

Fransa’da Haziran ayında yürürlüğe giren bazı değişiklikler hem cebi hem de yaşam stilini değiştirecek. Bu değişiklikleri sizler için listeledik.

3 ay önce SAĞLIK

Portekizli uzmanların yaptığı bir araştırmaya göre, tablet, TV veya telefon ekranı karşısında yemek yiyen çocuklarda obezite riski daha yüksek.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu