• DOLAR 34,10 %0.24
  • EURO 38,15 %0.10
  • ALTIN 2.874,79 %1.61
  • BİST100 9.900 %-0.76
  • BITCOIN 63.250 %0.31
  • ETHERIUM 2.582 %0.6
20°
4 gün önce HOLLANDA

Hollanda’da birçok vatandaşın merakla beklediği kira yardımının (Huurtoeslag) artırılması planı ertelendi. Hükümet önümüzdeki yıl kira yardımını artırmayacak.

4 gün önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Instagram 'genç hesabı' uygulamasını hayata geçirdi. Uygulama sayesinde yaşı 18’in altında olan kullanıcılara yeni kısıtlamalar getirildi.

5 gün önce DÜNYA

Artan yaşam maliyetleri özellikle çocuklu aileleri zorluyor. Yukarı Avusturya’da ailelere ısınma desteği verilirken, İşçi Odası da çocuklara yardım başlattı.

5 gün önce BELÇİKA

Belçika’da Diyanete bağlı Kevser Camii, belediyeye karşı açtığı 571 bin euroluk tazminat davasını kaybetti. Mahkeme belediyeyi haklı buldu.

5 gün önce ALMANYA

Bu yıl tatil sezonunda yıllık iznini Türkiye’de geçiren gurbetçilerin sayısı arttı. Beş sınır kapısından yaklaşık 3 milyon gurbetçi yurda giriş yaptı.

5 gün önce DÜNYA

İsrail Lübnan’daki taşınabilir çağrı cihazlarına sızıp patlattı. Çoğu Hizbullah mensubu yüzlerce kişi yaralandı. Yetkililer kan bağışı için çağrı yaptı.

5 gün önce BELÇİKA

Öğrenci Rehberlik Merkezleri (CLB’s) verilerine göre son iki yılda okullardaki zorbalık vakalarında ciddi bir artış söz konusu. Bunda sosyal medya da etkili.

5 gün önce FRANSA

Fransa’nın La Rochelle kentinde sahte fatura düzenleyen bir bakım hemşiresinin evinde 800 bin euro nakit ve çok sayıda sanat eseri ele geçirildi.

5 gün önce BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde mücadele eden Beringen Türkgücü, sezonun üçüncü haftasında Koersel'e karşı 4-0'lık net bir galibiyet aldı.

5 gün önce HOLLANDA

Hollanda’da bugün gözler Prinsjesdag’a (Bütçe Günü) çevrildi. Peki yeni koalisyon hükümetinin 2025 planları cebimizi nasıl etkileyecek? İşte cevabı…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu