HOLLANDA

Turkse Rangers, Bree Beek'i 4-1 mağlup ederek puanını 7'ye yükseltti

Belçika 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse RangersTurkse Rangers, sezonun üçüncü haftasında Bree Beek'i 4-1'lik skorla mağlup ederek puanını 7'ye çıkardı.

Abone Ol

Belçika'nın Limburg eyaletinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, sezonun üçüncü haftasında kendi sahasında Bree Beek'i ağırladı. Maça hızlı başlayan Turkse Rangers, ilk yarıda baskılı bir oyun sergilemesine rağmen ancak 35. dakikada Yazgan'ın kaydettiği golle ilk skorunu kaydetti. İlk yarının sonlarına doğru Bree Beek, Janssen'in penaltı golüyle skoru eşitledi ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda coşkulu performans
İkinci yarıya hızlı başlayan Turkse Rangers, 51. dakikada Aburiala’nın golüyle yeniden öne geçti. Bu golle moral bulan takım, rakip üzerinde baskısını artırarak 60. dakikada yine Aburiala ve 69. dakikada Kaylesiz’in attığı gollerle skoru 4-1’e getirdi. 

Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca, Turkse Rangers sahadan 4-1 galip ayrıldı ve üç puanı hanesine yazdırarak toplam puanını 7’ye çıkardı.

Başkan Cabbar Alkan: "Futbolcularımızla gurur duyuyoruz"
Turkse Rangers Başkanı Cabbar Alkan, Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, futbolcuların performansından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alkan, "Bree Beek her zaman bize ters gelen bir rakipti. Geçtiğimiz sezon onlara karşı galibiyet alamamıştık, ancak bu sezon sahada üstün taraf bizdik. Futbolcularımız gösterdikleri mücadeleyle haklı bir galibiyet aldılar. Sezon başında yaptığımız transferler takıma uyum sağladı ve şampiyonluk hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Taraftarlarımıza da verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim," dedi.,

Turkse Rangers, bu galibiyetle moral bulurken, sezonun geri kalanında şampiyonluk hedefi doğrultusunda önemli bir adım atmış oldu.

Haber ve fotoğraf: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.