BELÇİKA

Turkse Rangers, Torp Hasselt maçından altın değerinde galibiyetle döndü

Belçika 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, Trop Hasselt deplasmanında 3-1'lik skorla galip geldi. Takım 10 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

Abone Ol

Belçika'nın Limburg eyaletinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, sezonun dördüncü haftasında Trop Hasselt deplasmanında oynadığı maçta 3-1'lik önemli bir galibiyet alarak haftayı 10 puanla kapattı ve ligde ikinci sıradaki yerini korudu.

Maça hızlı başlayan Turkse Rangers, ilk yarıda baskılı bir oyun sergilemesine rağmen 40. dakikada kalesinde gördüğü golle soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İkinci yarıya hızlı başladı
İkinci yarıya daha hızlı ve kararlı başlayan takım, 60. dakikada Thomas’ın attığı golle beraberliği sağladı. Bu gol, Turkse Rangers için moral oldu ve ataklarını sıklaştıran takım, 70. dakikada Thomas’ın ikinci golüyle 2-1 öne geçti.

Maçın sonlarına doğru Sergen'in kaydettiği mükemmel golle farkı 3-1'e çıkaran Turkse Rangers, deplasmandan altın değerinde üç puanla ayrılmayı başardı.

Başkan Cabbar Alkan: "Futbolcularımız son dakikaya kadar mücadele etti"
Turkse Rangers Başkanı Cabbar Alkan, Sonhaber.eu'ya yaptığı açıklamada, futbolcuların performansından memnun olduğunu belirtti.

Alkan, "Maçın genelinde üstünlük bizdeydi, birçok gol pozisyonu bulduk. İki şutumuz direkten döndü ve rakip kaleci iki mutlak golümüzü önledi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatmamıza rağmen, ikinci yarıda gösterdiğimiz mücadele ile üç gol atarak galibiyeti kazandık. Şu anda ligde ikinci sıradayız ve takımımız oldukça iyi oynuyor. Üstelik deplasmanda kart görmeden ve sakatlık yaşamadan tamamladık. Taraftarlarımız bize deplasmanda da büyük destek verdi, onlara ne kadar teşekkür etsek azdır," dedi.

Bu galibiyetle Turkse Rangers, 10 puanla ligdeki iddiasını sürdürüyor ve şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.
Haber ve fotoğraflar: Halil Uygun
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.