Frankfurt şehrindeki Merkez Tren İstasyonunda Salı günü akşam saatlerinde yaşanan korkunç cinayetin görüntüleri seyredenleri hayrete düşürdü. İstasyonda bir kişinin arkasından yaklaşan saldırgan yakın mesafeden ateş etti. Saldırgan bununla da kalmadı, genç adam yere düştüğünde tekrar ateş etti ve olay yerinden soğukkanlı bir şekilde uzaklaştı. Her iki kişinin de Türk vatandaşı olduğu belirtildi. Olayın video görüntüleri ise seyredenleri şoke etti.

Almanya’da bu ihlalde bulunan kiracıya 500 bin euro ceza kesiliyor! Almanya’da bu ihlalde bulunan kiracıya 500 bin euro ceza kesiliyor!

Alman basınında çıkan bilgilere göre olay Salı akşamı saat 21.00 civarında 9. peronda gerçekleşti. Sakin bir şekilde 27 yaşındaki kurbanına yaklaşan 54 yaşındaki saldırgan önce bir el ateş etti. Saldırgan yere düşen maktule yine yakın mesafeden ateş etmeye devam etti. Daha sonra sakin bir şekilde olay yerinden uzaklaştı. 

Başından vurulan genç olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı ise olaydan kısa bir süre sonra 7. peronda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Frankfurt Merkez Tren İstasyonu’nda yaşanan saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı:


Olayda kullanılan silah bulundu
Yaşanan korkunç cinayetten sonra tren istasyonu yaklaşık yarım saat boyunca kapatıldı. Bölgedeki tren, otobüs ve tramvay seferleri de durduruldu. Olay yeri inceleme ve cinayet masası ekiplerinin gece boyunca çalıştığı, suç aletinin bulunarak incelemeye alındığı belirtildi.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş