BELÇİKA

Belçika’da içinde cam parçaları çıkan Delhaize rendelenmiş havuçlar geri çağrıldı

Perakende ve toptan market zinciri Delhaize, kendi markası ile satılan rendelenmiş havuç kavanozlarını geri çağırdı.

Abone Ol

Perakende ve toptan market zinciri Delhaize, Belçika Gıda Güvenliği Kurumu (FAVV) ile yaptığı görüşmeler sonucunda, marketlerinde 340 gramlık cam kavanozlarda satılan rendelenmiş havuç ürününü geri çağırdığını açıkladı. 

Şirketten yapılan açıklamada üründe cam parçalarının bulunma olasılığı nedeniyle bu ürünün derhal satıştan kaldırıldığı ve belirtilen son kullanma tarihi ve parti numarasına sahip ürünlerin geri çağrıldığı duyuruldu. Geri çağırma işleminin sadece belirtilen özellikteki ürünler için verildiği, aynı kategorideki diğer ürünlerin bu geri çağırma işlemine dahil olmadığı belirtildi.

Delhaize, ürünü daha önce satın almış olan müşterilerden ürünü tüketmemelerini istedi. Ürünü satın aldığı mağazaya geri götüren müşterilere, para iadesi yapılacağını hatırlattı.

Geri çağırmadan etkilenen ürünün özellikleri şu şekilde:
Ürün Adı: Rendelenmiş Havuç
Marka: Delhaize
Ağırlık: 340g
EAN Kodu: 5400113524014
Son Kullanma Tarihi: 31.12.2026
Parti Numarası: LM 005 K
Üretim Zamanı: 12:00 ile 13:30 arası (kapak kısmında, parti kodunun yanında bulunabilir)
Ambalaj Türü: Cam kavanoz
Satış Dönemi: 19.07.2023 ve 23.07.2024


©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Delhaize.be

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.