Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: Türkiye ve Avrupa ülkeleri kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı: Türkiye ve Avrupa ülkeleri kaçıncı sırada?

Fransa Demir Yolu şirketi SNCF 20 Aralık 2024 Cuma gününden 6 Ocak 2025 Pazartesi gününe kadar (tüm bölgeler toplam) gerçekleşecek yıl sonu okul tatiline ilişkin bilet kampanyasını duyurdu. biletleri 2 Ekim Çarşamba gece yarısı satışa sunulacak ve “ilk gelen, ilk alır” usulüne göre satılacak.

kampanyada 19 eurodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak olan biletler TGV Inoui, Intercités ve Ouigo hızlı trenlerinde geçerli olacak.

Bu arada, 27 Eylül Cuma gününe kadar , 13 Kasım-13 Aralık döneminde kullanılmak üzere "tren için inanılmaz günler" isimli kampanyadan yararlanılabiliyor.  Bu kampanya’dan alınan biletler; Fransa'daki belirli varış noktalarında belirli günlerde ve belirli TGV Inoui ve Intercités trenlerinde (gece trenleri hariç) bağlantısız bir yolculuk için geçerli olan tek yön bilet için geçerli.

Bu kapsamda SNCF 325 bin bilet satışa sundu:
Fiyatı 29 ila 49 euro arasında değişen 140 bin  2. sınıf TGV Inoui bileti
Fiyatı 30 ila 50 Euro arasında değişen 60 bin 1. Sınıf bilet
Fiyatı 19 euroya 100 bin 2. Sınıf Intercités bileti
Fiyatı 20 euroya 25 bin 1. Sınıf bilet  
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Pixabay

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.euya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi