• DOLAR 34,08 %0.16
  • EURO 38,08 %0.00
  • ALTIN 2.833,88 %0.16
  • BİST100 9.976 %2.06
  • BITCOIN 63.000 %5.05
  • ETHERIUM 2.461 %5.4
20°

Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


ALMANYA

Almanya’da satılan bir Türk markasına ait baharat ve farklı bir marka pizza hamuru, sağlık tehlikesi yaratma riski bulunduğu için geri...

ALMANYA

İslam karşıtı söylemleriyle tanınan aşırı sağcı siyasetçi Michael Stürzenberger, Mannheim’da bıçaklı saldırıya uğradı. Polis saldırganı silahla vurarak yaraladı.

ALMANYA

Dolandırıcıların Almanya’daki yeni hedefi Comerzbank ve Targobank müşterileri. Hırsızlar email yolu ile vatandaşları mağdur etmeye çalışıyor.

ALMANYA

Almanya’da açıklanan SKL Mutluluk Atlası’na göre küçük kentlerde oturanlar daha mutlu. Münih 24. sırada yer alırken Kassel listenin başına yerleşti.

ALMANYA

Almanya’da tartışma yaratan “Emeklilik Paketi II“ onaylandı. Yeni reformun içeriği ve yapılacak değişiklikler haberimizde.

ALMANYA

Kutsal topraklara yolculuk hazırlığının başladığı günlerde DİTİB'e bağlı camilerin düzenlediği Hac Eğitimi semineri gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

ALMANYA

Haziranda hem cebimizi hem de yaşam standartlarımızı etkileyecek bir dizi değişiklik yürürlüğe girecek. Sizler için tüm bu değişiklikleri listeledik...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Almanya merkezli BrainBridge, yapay zeka destekli robotların 10 yıl içinde kafa ve yüz ameliyatlarını yapabilecek düzeye gelmesi için hazırlıklara başladı.

ALMANYA

Sparkasse vatandaşları uyardı; eski banka kartlarını düzgün imha etmeyenler, 2500 euroya kadar para cezası riskiyle karşı karşıya.

ALMANYA

Achen’da DİTİB‘e bağlı Yunus Emre Camii ve Kültür Merkezi’nde “Almanya’da Çocuk Koruma ve Koruyucu Aile Sistemi” konulu panel düzenlendi.

ALMANYA

Sosyal medya platformu Tiktok’taki “Ne kadar süre nefessiz kalabileceksin” meydan okuması, Almanya’da bir çocuğun daha ölümüne neden oldu.

ALMANYA

Almanya’da Edeka, Marktkauf ve Netto Marken-Discount’da satılan bazı ekmekler içerisinde ahşap parçaları bulunması ihtimaline karşı geri çağrıldı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu