• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.64
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika'da iflas eden şirket sayısı yüzde 7 arttı. Özellikle Flaman Bölgesi'nde ilk 9 ayda 4 bin 896 şirket kapandı, 5...

BELÇİKA

2025'ten itibaren Brüksel ve Valonya mazotlu kazanların satışını tamamen yasaklayacak. Bu yasak Flaman Bölgesinde ise aşamalı olarak yürürlüğe girecek.

BELÇİKA

Belçika’da N-VA, Vooruit ve CD&V koalisyonunda kurulan yeni Flaman hükümeti, altyapısı yatırımlarını finanse etmek için, su fiyatına zam yaptı.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde mücadele eden Ümitspor, sezonun 5. haftasında KMR Biesen’i 4-2 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı.

BELÇİKA

Belçika'da bugün itibariyle yürürlüğe giren yeni düzenlemeleri sizler için listeledik. İşte Ekim ayı değişiklikleri…

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, kendi sahasında oynadığı maçta Eksel’i 7-0 mağlup etti.

ALMANYA

Eylül ayında Hollanda’da enflasyon, bir ay öncesine göre hemen hemen aynı kalırken, Belçika’da arttı, Almanya’da ise düştü.

BELÇİKA

Belçika'da yapılan bir araştırmaya göre gençler arasında antidepresan kullanımı Avrupa'nın en yüksek seviyelerinde ve en fazla artış genç kızlarda.

BELÇİKA

Belçika’nın Limburg eyaletinde mücadele eden Ümitspor, tüm futbolcularını taraftarlar ve ebeveynlerle bir araya getirdi.

BELÇİKA

Tatil veya iş için önümüzdeki hafta Brüksel Havalimanından uçacaklar dikkat! 1 Ekim’de tüm uçuşlar grev nedeniyle iptal edildi.

BELÇİKA

N-VA, Vooruit ve CD&V koalisyonunda kurulan Flaman hükümetinin yeni yasama yılında hayata geçireceği planlar belli olmaya başladı.

BELÇİKA

Yeni bir ay, yeni kurallar anlamına geliyor. Önümüzdeki ay yürürlüğe girecek yeni düzenlemeleri sizler için listeledik. İşte Ekim ayı değişiklikleri…

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu