• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.498 %1.83
  • ETHERIUM 2.631 %1.11
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da sosyal konutlar için getirilen ve miras yolu ile kalan mülkiyetin satılması veya elden çıkartılması uygulaması Danıştay tarafından iptal edildi.

BELÇİKA

Belçika’nın Anvers (Antwerpen) kentinde hız sınırını aştığı veya sigortasız trafiğe çıktığı tespit edilen e-scooterlar, polis tarafından yerinde imha edilecek.

BELÇİKA

Flaman hükümeti entegrasyon politikasını sıkılaştırıyor. İşçi göçmenlere uyum kursu, sosyal konut kiracılarına B1 seviyesinde Felemenkçe zorunluluğu geliyor.

BELÇİKA

Belçika Federal ve Yerel polis Salı ve Çarşamba günü 48 saatlik trafikte telefon kullanımı denetimi yapıyor.

BELÇİKA

Belçika, 1 Ocak'tan itibaren alkollü veya uyuşturucu etkisi altında yakalanan yabancı sürücülere 1.260 euro ceza kesecek, ceza ödenmezse araçlara el...

BELÇİKA

Belçika, Sint-Truiden'de düzenlenen judo turnuvasına katılan 8 yaşındaki Abdülhakim Yağar, tüm rakiplerini ipponla yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

BELÇİKA

Belçika'da yapılan araştırma, endometriozis hastalarının yüksek tıbbi maliyetlere katlandığını ortaya koydu. Ülkede her 10 kadından biri bu hastalığı yaşıyor.

BELÇİKA

Belçika’da alkolün aile içi şiddet ve ağır suçlardaki rolünü tespiti için yeni bir pilot proje başlatılıyor. Projede alkol ölçer ayak...

BELÇİKA

Belçika’da binlerce kişi çalıştığı halde yoksulluk içinde yaşıyor. Bu durumdan en fazla etkilenenler AB dışından gelenler ve düşük vasıflı işçiler.

BELÇİKA

Belçika’da burun tıkanıklığında kullanılan Sinutab ve cilt enfeksiyonlarında kullanılan Fucidine gibi ilaçlar Kasımdan itibaren sadece reçete ile alınabilecek.

BELÇİKA

Belçika’da Fransızca konuşan toplumu temsil eden Frankofon Toplumu hükümeti, ilk ve orta okullarda akıllı telefonların eğlence amaçlı kullanımını yasakladı.

BELÇİKA

Belçika’da ehliyetler artık çevrimiçi olarak yenilenebiliyor. Şuanda kullanılan eski tip kağıt ehliyetler ise 2033’te tarihe karışıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu