• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.347 %2.01
  • ETHERIUM 2.650 %0.3
12°

Belçika Haberleri

belçika haberleri ve güncel belçika gelişmeleri, belçika ile ilgili tüm video, belçika fotoğrafları ve belçika haberleri Hollanda Haber, Hollanda Haberleri, Almanya Haberleri, Belçika Haberleri, sitemizde


BELÇİKA

Belçika’da yürürlükte olan kurallara göre, ehliyetinizi sadece araba sürerken değil, bisiklet sürerken de kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

BELÇİKA

Belçika’da yaşayan ve yıllarca yaptığı birikimi Türkiye’de bir kamu bankası kasasında tutan gurbetçi çiftin yaklaşık 8 kilo altını ortadan kayboldu.

BELÇİKA

Belçika’da geçtiğimiz hafta içerisinde iki gün boyunca yapılan sıkı trafik kontrollerinde yüze yakın kişinin ehliyetine el konuldu.

BELÇİKA

Belçika’da, iflas eden Elektro Lommelen'in sahiplerinin açtığı yeni web sitesi için uyarı yapıldı. Buradan alışverişte temkinli olunması gerektiği belirtildi.

BELÇİKA

Belçika'da ekip arkadaşımız Halil Uygun'un annesi Sultan Uygun, hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenaze defnedilmek üzere memleketine götürülmüştür.

BELÇİKA

Belçika’da Pazar günü yapılan yerel seçimlerde katılım düşük oldu. Yönetimdeki partiler yerlerini korudu.

BELÇİKA

Belçika’da çeşitli marketlerde satılan farklı marka peynirler, listeria bakterisi tespit edilmesi üzerine geri çağrıldı. bu ürünleri tüketmeyin.

BELÇİKA

Belçika’da gençler arasında klasik tütün sigarası içme oranı giderek azalıyor ancak elektronik sigara (e-sigara)kullanımı hızla artıyor.

BELÇİKA

Belçika'da 1. Amatör Küme'de mücadele eden Turkse Rangers, zorlu Koersel deplasmanında 3-2 galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.

BELÇİKA

Belçika’da sigara ve elektronik sigara satışlarına yönelik denetimler sıkılaştırıldı. Kurallara uymayanların dükkanları kapatılacak.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu