Süpermarket zinciri Jumbo, laktozsuz tam yağlı süt ürününü derhal geri çağırdığını açıkladı. Şirket üründe beklenenden daha fazla laktoz içerdiğinin tespit edildiği belirtildi.

Jumbo tarafından yapılan açıklamada, geri çağırılan ürünün ‘Lekkervrij van lactose uzun ömürlü tam yağlı süt’ olduğu belirtildi. Normalde bu ürünün 100 mililitresinde en fazla 0,01 gram laktoz içermesi gerektiği belirtilen açıklamada, geri çağrılan ürünlerde bu miktarın üzerinde laktoz tespit edildiği kaydedildi.

‘Lekkervrij van lactose uzun ömürlü tam yağlı süt’ ürünü. Şirket, yüksek laktoz içeriğinin alerjisi olan kişiler için tehlikeli olabileceği konusunda uyarıda bulunuyor.

Silayolu.com, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir anket çalışması yaptı Silayolu.com, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir anket çalışması yaptı

Jumbo, laktoza karşı alerjisi veya intoleransı olan müşterilerinin satın aldıkları sütü tüketmemelerini ve en yakın mağazaya geri götürmelerini tavsiye etti. Şirket, yaşanan aksaklık için tüketicilerden özür diledi.

Geri çağrılan ürün bilgileri:
Ürün: Jumbo lekkervrij van lactose houdbare volle melk 

Son kullanma tarihi: 15-02-2025
EAN kodu: 8718452320523

Geri Çağırma Jumbo Süt

Sütü mağazadan veya internetten satın alan müşteriler, ürünü herhangi bir Jumbo mağazasına iade edebilir ve satın alma bedelini geri alabilir.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi