HOLLANDA

Hollanda’da Zeeman bebek tulumları geri çağrıldı

Zeeman mağazası yakın tarihte satışta olan bebek uyku tutulumlarını boğulma riski taşıdığı için geri çağırdığını açıkladı.

Abone Ol

Perakende mağaza zinciri Zeeman, müşterilerden, şirketin son zamanlarda satışa sunduğu bir bebek uyku tulumlarını kesinlikle kullanılmaması yönünde bir çağrı yaptı.

Şirket açıklamasında tulumların fermuarının düzgün çalışmadığı ve kırılma riskinin bulunduğu belirtildi. Böyle bir durumda bebeğin başının oluşan açıklığa sıkışabileceği ve boğulma riski taşıdığı kaydedildi.

Geri çağrılan uyku tulumu, 24 Mayıs ile 7 Temmuz arasında Zeeman mağazalarında satıldı. Geri çağrılan ürünlerin numarası 62781. Bu numara satış fişinde ve yıkama etiketinde bulunabilir.


 
Daha önceden bu ürünü satın alan müşteriler, uyku tulumunu herhangi bir Zeeman mağazasına götürerek para iadesi talep edebilir.
©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.