• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.459 %2.18
  • ETHERIUM 2.645 %1.66
12°
5 ay önce HOLLANDA

Altı aydır devam eden koalisyon görüşmeleri nihayet sonlandı. PVV, VVD, NSC ve BBB anlaşmaya vardı. Partilerin başbakanı belirlemesi gerekecek.

5 ay önce BELÇİKA

Brüksel’in Sint-Jans-Molenbeek Belediyesi'nde bir çift evlerinde öldürüldü. Çiftin yardım etmek için evlerine aldıkları adam cinayet şüphesiyle tutuklandı.

5 ay önce BELÇİKA

Schaarbeek Belediyesi, Noordwijk bölgesinde gece saatlerinde alkol satışını yasakladı. Yasak ekim ayına kadar geçerli olacak.

5 ay önce HOLLANDA

Geçen yıl Kasım ayında yapılan genel seçimden sonra yürütülen koalisyon görüşmelerinde sona gelindi. Sağ koalisyon kurulması neredeyse kesin.

5 ay önce BELÇİKA

Leuven kentinde mart ayında yapılan denetimlerde trafikte telefon kullandığı tespit edilen 515 sürücünün ehliyetine geçici olarak el konuldu.

5 ay önce TÜRKİYE

Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları Edirne’den giriş yapmaya başladı. Yaz aylarında yaşanacak yoğunluk için şimdiden sınır kapılarında tedbirler alındı. 

5 ay önce BELÇİKA

Namen bölgesinde bir köprüden atılan ve kamyon şoförünün ölümüne neden olan kanalizasyon mazgalı olayında 2’si çocuk, 5 genç tutuklandı.

5 ay önce HOLLANDA

İslam karşıtı Geert Wilders liderliğindeki PVV Hollanda Diyanet Vakfı’nın kapatılması önerisinde bulundu. Denk lideri Van Baarle sert tepki gösterdi.

5 ay önce HOLLANDA

Enschede Belediye Meclisi, sokağa çöp atanlara 1000 euro ceza kesilmesi içeren tasarıyı onayladı. Ancak cezanın ne zaman yürürlüğe gireceği henüz belli değil.

5 ay önce BİLİM-TEKNOLOJİ

Teknoloji şirketi OpenAI, yapay zeka sohbet robotu ChatGPT'nin yüz ifadelerinden duyguları okuyabilen yeni versiyonunu tanıttı.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu