• DOLAR 34,10 %0.25
  • EURO 38,13 %0.17
  • ALTIN 2.859,60 %1.07
  • BİST100 9.955 %-0.21
  • BITCOIN 63.400 %2.76
  • ETHERIUM 2.560 %4.9
21°
3 ay önce ALMANYA

Almanya’da vergiden muaf gelir sınırının üç aşamada 2026’ya kadar yükseltileceği açıklandı. Yeni sınır geriye dönük olarak 1 Ocak’tan itibaren başlatılacak.

3 ay önce ALMANYA

Almanya’da çocuk pasaportları artık kullanılmıyor. Özellikle ülke dışına çıkacak aileler, tatil öncesi yeni pasaportlarınızı almayı unutmayın.

3 ay önce TÜRKİYE

Bir tur firması ile anlaşıp umreye giden vatandaşların bilgilerini ele geçiren kişiler, yüzlerce kişinin pasaportunun üzerine yurtdışı telefon kaydı yaptı.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda’da bu hafta yeni seri araç plakaları kullanıma girdi. Plakalarda kullanılan renk ve harfler neyi ifade ediyor? İşte cevabı…

3 ay önce ALMANYA

Yaklaşan Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle Alman polisi Cuma gününden itibaren sınırda yeniden kontrol yapmaya başladı. 

3 ay önce BELÇİKA

Belçika’da birçok kişinin bilmediği bir kural var. Ehliyetinize, bisikletli veya yaya olarak bir ihlalde bulunmanız halinde en az 15 gün el konuluyor.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda'nın önde gelen iki internet sağlayıcısı enflasyona bağlı olarak fiyatlarına zam yaptı. Yeni tarifeler 1 Temmuzdan itibaren geçerli olacak.

3 ay önce HOLLANDA

Hollanda'daki Avrupa Parlamentosu (AP) seçimlerinde sandık çıkış anketlerine göre PvdA/GroenLinks ittifakı 8, PVV 7 sandalye kazandı.

3 ay önce BELÇİKA

Belçika, hız sınırını aşan sürücüleri cezalandırmak için yeni bir yöntem kullanmaya başladı. Bir belediye akıllı trafik ışıklarını kullanmaya başladı.

3 ay önce HOLLANDA

Türkiye – Hollanda İş Dünyası ve Finans Sektörü temsilcileri Amsterdam’da düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu