Hafta sonu için sıla yolunda trafik yoğunluğu uyarısı! Hafta sonu için sıla yolunda trafik yoğunluğu uyarısı!

Panem Backstube GmbH, "GUT&GÜNSTIG Gemischte Brötchen zum Fertigbacken" ve "Kornmühle Gemischte Brötchen zum Fertigbacken" ürünlerinin geri çağrıldığını duyurdu. Geri çağırma işlemi 540 gramlık paketler halinde satılan yarı pişirilmiş, son kullanma tarihi 30.05.2024'e kadar olan ekmekler için geçerli.

Şirket, bazı ürünlerde ahşap parçalarının bulunabileceğini belirtti. Tüketilmesi durumunda bu yabancı nesnelerin ağız ve boğazda yaralanmalara neden olabileceği vurgulandı.

Yapılan açıklamada Bavyera, Baden-Württemberg, Hesse, Rhineland-Palatinate, Saarland, Saksonya, Thüringen ve Kuzey Ren-Vestfalya'nın bazı bölgelerinde bulunan mağazalardaki ürünlerin geri çağrıldığı belirtildi. Bu bölgelerde GUT&GÜNSTIG Gemischte Brötchen zum Fertigbacken" ürünü Edeka ve Marktkauf süpermarketlerinde satıldı. Kornmühle Gemischte Brötchen ürünü ise ülke çapındaki Netto Marken-Discount'ta satıldı.

Edeka ve Marktkauf
Ürün:
GUT&GÜNSTIG Gemischte Brötchen zum Fertigbacken
Gramaj: 540g
Son Kullanma Tarihii: 30.05.2024'e kadar olan tüm tarihler

edeka ekmek

Netto Marken-Discount
Ürün:
Kornmühle Gemischte Brötchen zum Fertigbacken
Gramaj: 540g
Son Kullanma Tarihi: 30.05.2024'e kadar olan tüm tarihler

edeka ekmek 01

İlgili son kullanma tarihine sahip ürünleri satın alan tüketiciler, fiş ibraz etmeden ürünleri alışveriş yaptıkları yerlere iade ederek satın alma bedelini geri alabilir.

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş