Sırbistan gümrüğünden yapılan açıklamada Almanya’dan Türkiye’ye gitmek için Gradina Sınır kapısına gelen Almanya plakalı araçta serbest taşıma sınırının üzerinden binlerce euro çıktığı belirtildi.

Gümrükten yapılan açıklamaya göre, Almanya’dan Türkiye’ye gitmek için 3 Temmuz günü Gradina Sınır kapısına gelen Porsche marka bir araç detaylı denetime alındı.

Porshe Araba

Araç içinde bulunan iki yolcu yanlarında sadece kişisel eşyaları ve izin verilen miktarda nakit olduğunu belirtti. Ancak yolcuların üst aramasında kadın yolcunun iç çamaşırı ve sutyeninin içinde para sakladığı tespit edildi.

Yapılan sayımda kadının üstünden 56.800 euro çıktı. Sürücünün çantasında yapılan aramada ise 18.000 euro nakit bulundu. Yolculara kişi başına 10.000 euro iade edilirken, geriye kalan 54.800 euroya el konuldu. 

El Konulan Para

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Avrupa ülkeleri kış saatine ne zaman geçiyor? Avrupa ülkeleri kış saatine ne zaman geçiyor?

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Aslı Onuş