Fransa’da sosyal medya platformu TikTok’da “Turkish93officiel “adı ile yayınlar yapan ve onbinlerce takipçisi olan Türk genci, sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Silayolu.com, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir anket çalışması yaptı Silayolu.com, Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir anket çalışması yaptı

Fransız medyasında yer alan haberlere göre olay 10 ekim Perşembe akşamı saat 20:25 civarında Montreuil şehri (Seine-Saint-Denis) Rosa-Luxembourg Caddesi’nde gerçekleşti. Silah sesleri duyan çevre sakinleri derhal polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri 29 yaşındaki genci ağır yaralı halde yerde yatarken buldu. Polisin elde ettiği bilgiye göre iki saldırgan Bel-Air Caddesi’ne doğru kaçtı.

Sağlık ekipleri yaralı gence müdahale etmesine rağmen kurtaramadı. Genç adam olay yerinde hayatını kaybetti.

Bobigny Savcılığı elde edilen ilk bilgilere göre, saldırının organize bir çete tarafından işlendiğini ve soruşturmanın cinayet suçlamasıyla, Paris adli polisinin cinayet şubesine devredildiğini açıkladı.

TikTok‘ta “Turkish93officiel” takma adıyla bilinen gencin 50 binin üzerinde takipçisi bulunuyordu. 

Olayın ardından sosyal medyada çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı. Bir paylaşımında yapay zekayı kullanarak kendinin yaşlanmış halini de göstren Türk gencine gelen “Maalesef, kendini yaşlanırken görme fırsatın asla olmayacak, kutsal bir gün olan Cuma günü aramızdan ayrıldın. Allah sana cennet kapılarını açsın.” yorumu, okuyanları  duygulandırdı.

Tiktoker Fransa

©Sonhaber.eu

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi