Mallorca adası Parma Havalimanında bulunan bir kahve makinesinden kahve alan 21 yaşındaki kadın, kupanın içindeki böcekleri fark etmeden kahvesini içti.  Yanlışlıkla yuttuğu böcekler nedeniyle vücudu alerjik reaksiyon gösteren kadının hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındığı belirtildi.

Olay, pazartesi sabahı saat on buçuk sıralarında meydana geldi. Bir hava yolu şirketinde çalışan genç kadın, Son Sant Joan Havalimanı'nda halka açık bir kahve makinesinden mesai arkadaşlarıyla birlikte kahve aldı.

Yerel gazete Ultima Hora'ya göre, kadın ilk yudumu aldıktan sonra kahvenin garip bir tadı olduğunu fark etti. Kahveyi karıştırdığı zaman fincanın içinde birkaç böcek olduğunu gördü.

Bu durum çoğu insan için rahatsız edici olabilir, ama kadın için bir felaket oldu, çünkü vücudu kısa süre güçlü bir alerjik tepki göstermeye başladı. Yüzü şişmeye başlayan kadın nefes almakta zorlandı. 
Havalimanı acil servis ekipleri, kadının durumunu kontrol altına almak için adrenalin ve diğer ilaçları uygulamak zorunda kaldı. Genç kadın daha sonra yoğun bakıma kaldırıldı.

Ailesi kadının durumunun iyi olduğunu ve Çarşamba sabahı taburcu edildiğini duyurdu, olayla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti. 

Polis ve havalimanı yetkilileri makineyi incelemeye aldı. Makinenin bakımının yapılmadığından veya gelişi güzel yapıldığından şüpheleniliyor. Ayrıca, kahve (makinaları) tedarikçisine havalimanındaki tüm makineleri kontrol etmesi uyarısı verildi.
 

©Sonhaber.eu

AP bozulan cihazların tamirini kolaylaştıracak düzenlemeye onay verdi AP bozulan cihazların tamirini kolaylaştıracak düzenlemeye onay verdi

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.