Hollanda’nın tanınan perakende mağaza zinciri Wibra, iki bebek kazağı hakkında uyarı yayınladı. Yakası düğmeli çocuk kazaklarında küçük parçaların kopma riski bulunması nedeniyle geri çağrıldığı belirtildi.

Wibra açıklamasında kopan küçük parçaların tehlike arz edebileceği, parçaların yutulmasının boğulma tehlikesine yol açabileceği belirtildi. Daha önce bu kazaklardan satın alan müşterilerin ürünü mağazaya geri getirmeleri tavsiye edildi.

Bahsi geçen ürünler, düğmeli yaka, 50-68 beden Newborn kazağı (ürün numarası 2189.0407) ve düğmeli yaka, 74-86 beden, Baby erkek çocuk kazağı (ürün numarası 2189.0408).

Geri Çağırma Wibra

Açıklamada ayrıca bej (renk kodu 221) ve yeşil (renk kodu 212) renklerinde düğmeli kazakların 9 Eylül ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında satışta olduğu hatırlatıldı.

Wibra, kazakların yasal güvenlik gereksinimlerini karşılamadığını belirterek kazakları çocukların erişiminden uzak tutmaları tavsiyesinde bulundu ve en yakın Wibra mağazasına geri getirerek satın alım bedelinin iadesini talep edebileceklerini belirtti.
©Sonhaber.eu

Fotoğraf: Wibra

Haberlerimizi İnstagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Hollanda’da bir ilk: Sokakta kadını taciz eden şahsa para cezası verildi! Hollanda’da bir ilk: Sokakta kadını taciz eden şahsa para cezası verildi!

WhatsAppta ücretsiz bültenimize abone olun, Hollanda ve diğer Avrupa ülkeleri gündeminden seçtiğimiz haberler her gün telefonunuza gelsin! Abone olmak için tıklayın

Sitemizde yayımlanan haberlerin her türlü hakkı SONHABER.eu’ya aittir. Haberin linki kaynak olarak gösterilmeden alınan haberler için hukuki işlem başlatılacaktır.

Editör: Haber Merkezi